Holo,
ty jsi se ptal proč Vás nemáme rádi. Dám Vám důvod proč jste u mě klesli a zachovali se jako rusové/poláci.
Hrál jsem s váma docela dlouho.Hrál jsem s váma i chvilku na requiemu. Dneska jsem čekal na nákup báze. Vy jste si toho všimli a co jste udělali hráči, který vám nikdy nenadával nikdy s vámi neměl problém. Vy jste mě museli zkusit vybombit.
Jelikož jsem o váší přítomnosti informoval na našem mamblu, tak jsem myslel, že ten bombový útok byl z naší strany.
Abych si trochu vyrovnal adrenalin v krvi tak jsem napsal hlášku ve smyslu, že se musíte víc snažit.
A teď hlavní důvod proč vás moc lidí nemá rádo. Vy jste si šli pro další bomby a prostě jste mě museli zabít, protože jinak byste NEMĚLI PRAVDU ve smyslu, že se musíte snažit víc, abyste mě zabili.
Pak když jsem se vrátil, tak nevím proč jste si začali vymýšlet nějaké hlouposti o vybuchující stráži - trolling další důvod proč vás moc lidí nemá rádo.
A jestli vám pořád vadí, že Spad vykradl vaši nováčkovskou bázi, tak se zamyslete. Ten borec co jste ho zabili společně se mnou měl svůj jediný stuff u sebe, takže o vše přišel.
Další zajímavá fakta:
Když jsem mu doporučil VŠB jako antiPk gang , tak mi odpověděl, že jste jen hnusný PK.
Za chvíli jsem potkal další 3 hráče. Jejich názor na vás byl stejný a když jsem jim řekl o Hawks tak si na nás vzali kontakt.
A ještě vzkaz od Doc Spada:
DOC_SPAD: Napis mu, ze ja ho lubim
DOC_SPAD: Silno, moc
DOC_SPAD: Napis im, ze oni sa vykradli sami, nech dakuju apofiskovi, ja som v ich baze v zivote nebol
DOC_SPAD: A ze mi moze vycmulat jahodu