fodev.net
15.08.2009 - 23.06.2013
"Wasteland is harsh"
Home Forum Help Login Register
  • November 23, 2024, 08:44:45 pm
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Play WikiBoy BugTracker Developer's blog
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11

Author Topic: Přátelská rozmluva mezi VSB&Hawks  (Read 17249 times)

Re: Přátelská rozmluva mezi VSB&Hawks
« Reply #75 on: January 27, 2012, 09:30:23 pm »

Tak chytrý a rozumný člověk jako ty si jistě věděl, že ho zasáhneš. Bylo by velice potupné vůbec přemýšlet o tom, že by jsi nevěděl, že ho to zabije. A jestli jsi ochotný stát se PK(R.I.P Jack.Tashi se kterým jste se tak pěkně pozdravili), abys zabil nepřítele... Tak je to tvá volba stát se PK. Doufám, že ti to tví antiPK spoluhráči rozmluví. Jak už se jim to v několika případech povedlo.
« Reply #76 on: January 27, 2012, 09:52:28 pm »

A z čeho usuzuješ že sem ho zabil já? Já sem k tomu hodil jen komentář. Nic víc
Avatar: Equality of rights for ghouls!
« Reply #77 on: January 27, 2012, 09:54:36 pm »

Hololasimo celý svět se netočí kolem tebe. Můj koment byl určen Sarakinovi a jestli si jsi myslel, že jako o PK mluvím o tobě tak ... to si ani neumím představit.
« Reply #78 on: January 27, 2012, 10:43:53 pm »

Holo,
 ty jsi se ptal proč Vás nemáme rádi. Dám Vám důvod proč jste u mě klesli a zachovali se jako rusové/poláci.
Hrál jsem s váma docela dlouho.Hrál jsem s váma i chvilku na requiemu. Dneska jsem čekal na nákup báze. Vy jste si toho všimli a co jste udělali hráči, který vám nikdy nenadával nikdy s vámi neměl problém. Vy jste mě museli zkusit vybombit.
Jelikož jsem o váší přítomnosti informoval na našem mamblu, tak jsem myslel, že ten bombový útok byl z naší strany.
Abych si trochu vyrovnal adrenalin v krvi tak jsem napsal hlášku ve smyslu, že se musíte víc snažit.
A teď hlavní důvod proč vás moc lidí nemá rádo. Vy jste si šli pro další bomby a prostě jste mě museli zabít, protože jinak byste NEMĚLI PRAVDU ve smyslu, že se musíte snažit víc, abyste mě zabili.
Pak když jsem se vrátil, tak nevím proč jste si začali vymýšlet nějaké hlouposti o vybuchující stráži - trolling další důvod proč vás moc lidí nemá rádo.
A jestli vám pořád vadí, že Spad vykradl vaši nováčkovskou bázi, tak se zamyslete. Ten borec co jste ho zabili společně se mnou měl svůj jediný stuff u sebe, takže o vše přišel.
Další zajímavá fakta:
Když jsem mu doporučil VŠB jako antiPk gang , tak mi odpověděl, že jste jen hnusný PK.
Za chvíli jsem potkal další 3 hráče. Jejich názor na vás byl stejný a když jsem jim řekl o Hawks tak si na nás vzali kontakt.
A ještě vzkaz od Doc Spada:
DOC_SPAD: Napis mu, ze ja ho lubim
DOC_SPAD: Silno, moc
DOC_SPAD: Napis im, ze oni sa vykradli sami, nech dakuju apofiskovi, ja som v ich baze v zivote nebol
DOC_SPAD: A ze mi moze vycmulat jahodu

Johnny Nuclear

• Rotator
  • hrmm
« Reply #79 on: January 27, 2012, 11:04:59 pm »

Spad je kokot
Rockwell gold card owner.
« Reply #80 on: January 27, 2012, 11:07:31 pm »

Ale moje máma říkala že PK ste vy ... Fewer mohl by si psát dobrý příběhy. To co si sem napsal absolutně postrádá smysl.
« Reply #81 on: January 27, 2012, 11:11:50 pm »

Ježiš marja, musim se v tom zorientovat.

Jakože když VŠB jsou ANTIPK a zároven HAWKS jsou ANTIPK, tak když spolu začnou fajtit, z VŠB se stávají PK ?

Jakože dva ANTIPK gangy, nemužou mezi sebou soupeřit?

Sarakin

• Zmikundik
    • Vault šílené brahmíny
« Reply #82 on: January 27, 2012, 11:12:59 pm »

Fewer dobre pocitanicko, ocividne sme ta nejak "duchovne" zranili.  ;)
The sanctity of this forum has been fouled

[19:41:06] <@JovankaB> einstein said we dont need name colorizing
« Reply #83 on: January 27, 2012, 11:16:28 pm »

Udělal ti něco osobně? Znáš ho v reálu? Chová se nepřizpůsobivě svému věku? Kazí hru ostatním?
Podle jeho tvrzení ji on nevykradl, takže je to tvrzení proti tvrzení. A navíc prý už byla vykradena vaše báze, kam měli přístup jen vaši ověření hráči. Proč by tedy nějaký nováček nemohl vykrást pouze nováčkovskou bázi?
Podle mě není hezké soudit člověka jen podle nějaké hry. To mohou dělat jen primitivové, kteří nechtějí slyšet názory ostatních.
« Reply #84 on: January 27, 2012, 11:20:43 pm »

Jo viz LeMark vid?

Řiká ti něco slovo "přiznání" ? Kdyby nám to aspon neřekl že jí vykradl, v NCRku na náměstí tak neřeknu ani tuk jenže když on se přizná tak to bohužel. Vykradl bázi která patřila POUZE nováčkům. To ale ty nepochopíš, to je jiná story o kterým nemáš ani páru.

A jinak nám teda trošku Fojtíkovatíš ...

Bantz

• Mao!Mao!
    • Gang VŠB
« Reply #85 on: January 27, 2012, 11:27:16 pm »

V tehle hre uz jsem utopil mnoho hodin. Na to, abys nahrabal stuff potrebujes spoustu hodin.

V tomto smeru je stejna jako jakakoliv jina aktivita-stoji te minimalne cas.

Stuff je virtualni jen do te doby, dokud nemusis stravit zadne usili abys ho ziskal. Jedna vec je, kdyz te nekdo zpkackuje-to je soucast hry a jeden z duvodu proc to hrajem a da se rict ze je to fer.
Ale kdyz te nekdo zradi a okrade timto zpusobem,  tak to neni o nic mensi, nez kdyz te nekdo okrade v realu.

Takze ten kdo to udelal, myslim ze to byl ProKiller, ne Doc Spad, je kurva, kterou kdybych potkal na ulici tak bych se k nemu choval stejne, jako kdyby mi vytahl z penezenky dve stovky.
« Reply #86 on: January 27, 2012, 11:28:56 pm »

Hovinko přečti si co jsem psal. Nemluvil jsem o sobě, ale o nečlenovi the hawks takže normálnímu hráči, který byl zabit VSB
Hololasimo tvá matka na tebe musí být pýšná  ;)  hlavně tím jak si zabil 2 spoluhráče
Sarakine hololasima se mě ptal co mají hawks proti všb-teď to chápu i já a svůj názor zkusím rozšířit mezi všechny Čechy a Slováky co potkám  ;)
« Reply #87 on: January 27, 2012, 11:31:46 pm »

Potenciální člen Hawks, co s nimi hraje, přátelí se, chodí snima a má přístup na mumble, je hawk.

NO ?
« Last Edit: January 27, 2012, 11:57:24 pm by Hovinko »

Sarakin

• Zmikundik
    • Vault šílené brahmíny
« Reply #88 on: January 27, 2012, 11:35:50 pm »

Moja verzia pripadu DocSpad: ProKiller nam vykradol novacikovsku bazu a DocSpad ho kryl (co do urcitej miery chapem ,kedze su kamosi). Presli viac ako 2 roky, pricom sme mali niekolko wipov a DocSpada ja uz moc neriesim.
Celkovo baserapping je najvacsia zakeracina co sa moze vo FOnline stat a nie som moc rad, ze sme sa ich par zucastnili (aj ked asi pravom)
« Last Edit: January 27, 2012, 11:38:01 pm by Sarakin »
The sanctity of this forum has been fouled

[19:41:06] <@JovankaB> einstein said we dont need name colorizing

Johnny Nuclear

• Rotator
  • hrmm
« Reply #89 on: January 27, 2012, 11:38:52 pm »

no Spad je PKčko tímpádem je to důvod proč ho já budu zabíjet.
Rockwell gold card owner.
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 11

Page created in 0.107 seconds with 21 queries.