fodev.net
15.08.2009 - 23.06.2013
"Wasteland is harsh"
Home Forum Help Login Register
  • November 23, 2024, 08:27:13 pm
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Play WikiBoy BugTracker Developer's blog
Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 11

Author Topic: Přátelská rozmluva mezi VSB&Hawks  (Read 17242 times)

Re: Přátelská rozmluva mezi VSB&Hawks
« Reply #90 on: January 27, 2012, 11:42:54 pm »

Hovinko víš vůbec o kom mluvíš? Jack.Tashi nemá přístup na mambl, nechodí s náma a naposledy s náma hrál tak před rokem a půl ještě než existovali the hawks.
Sarakine a teď si vem, že to se stalo na vaší vlastní bázi
« Reply #91 on: January 27, 2012, 11:52:24 pm »

Hrál s vámi = Hawks. A co je hlavní, nejspíš s Váma ted hrát i bude :d tak to ber jako preventivní uder.

« Last Edit: January 27, 2012, 11:58:15 pm by Hovinko »

Lordus

• So long and THANKS for all the fish!
« Reply #92 on: January 27, 2012, 11:54:31 pm »

Tahle debata byla srandovní dokud tu nezačaly padat hrubé urážky (z obou stran). Přiznám se, že jsem čekal "inteligentní trolling", Hawks, nějaké upravené gifko nebo jpeg  na náš účet v pohodě snesem..  (a já ho i uvítám).

Doc Spad případ bych fakt už neřešil, je to dávno pasé.

Debata ohledně PK a antiPK je už opravdu trapná. Ten kdo o sobě prohlašuje že je anti PK nedělá nic jiného, než to, že si podle vlastních kritérií vybírá lidi, které nebude střílet, ostatní ano. Nic jako antiPK kodex neexistuje, takže nějaké prohlášení jedné či druhé strany nemá smysl. Co smysl má je pomáhat novým hráčům a udržet je ve hře nebo je alespoň motivovat, aby si po přištím wipe pustili na chvilku klienta. Vykrádání bází, bezduché PK nováčků a pod. rozhodně nepomáhá.

VŠB a Hawks jsou konkurenti, ale nemusíme si kvůli tomu zaplivat celou čs. komunitu.

So long and THANKS for all the fish!
« Reply #93 on: January 27, 2012, 11:56:11 pm »

ok,
Spad hrál s vámi = všbák
Rajba hrál s Cs = csák
linnea hrála s tttla = frantík
tvé myšlení je zajímavé, spíš si myslím, že hledáš jak obkecat zabíjení nováčků

Johnny Nuclear

• Rotator
  • hrmm
« Reply #94 on: January 28, 2012, 12:03:13 am »

Lordusi ty by jsi nejradši zabíjel všechny
Rockwell gold card owner.

Johnny Nuclear

• Rotator
  • hrmm
« Reply #95 on: January 28, 2012, 12:18:11 am »

Rockwell gold card owner.
« Reply #96 on: January 28, 2012, 12:52:41 am »

Hawk nováčky zabíjet vždy a všude ! :D
« Reply #97 on: January 28, 2012, 12:52:53 am »

Ale mám Hawky rád
Avatar: Equality of rights for ghouls!
« Reply #98 on: January 28, 2012, 12:30:38 pm »

ok,
Spad hrál s vámi = všbák
Rajba hrál s Cs = csák
linnea hrála s tttla = frantík
tvé myšlení je zajímavé, spíš si myslím, že hledáš jak obkecat zabíjení nováčků

Zajimave protoze podle teto logiky jsou mezi Hawks VSB .... sakra kde se jen stala chyba ...
« Reply #99 on: February 06, 2012, 06:05:22 pm »

Momentálně nejsem členem žádného gangu. Pouze se poflakuju světem, zabíjím ghouly, plním questy, scháním zátky a zase se poflakuju světem. Když potkám Čecha, který je z jednoho či druhého gangu, tak mi řekne, abych se nepřidával ke konkurenci, protože proto a protože druhej gang je PK. Jak je teda možný, že mého prostého cestovatele ještě žádnej Čech nezabil? Asi proto, že české gangy nejsou primárně bezhlaví zabijáci všech. Jestli jeden člen zabil nějakého nováčka, tak to bylo pochybení jednotlivce a ne celé skupiny. Jestli člen gangu zabil někoho v pustině, tak to chápu, protože i modráček může dávat kritičáky. Pakliže jsou oba gangy AntiPK, pak logicky jsou spojenci  :)
Co takhle vymazat blacklisty, dát poslední souboj a udělat tlustou čáru, kterou by se začlo odzačátku? Nebylo by to lepší?
« Reply #100 on: February 06, 2012, 07:01:10 pm »

Tohle fakt nechápu. Místo spolupráce se tu jeden národ akorát tak hašteří kdo komu ukradl vláček... Zatím mě jiný Čech akorát tak okradl. Zato Poláci jakmile měli možnost tak mě vždy sundali (dokonce jednou když nevěděli odkud jsem tak o sobě tvrdili, že jsou Češi - trošku k tomu neseděl jazyk jimž hatmatili mezi sebou) nebo dali do kapsy dynamit. Asi mám zrovna na ně největší štěstí :-\

Plech

• I'm a loner.
« Reply #101 on: February 06, 2012, 07:19:29 pm »

bud v klidu...to je uplne normalni, nejlepsi barter naserveru je zaroven nejlepsi zlodej, vykradaj se baze a PKckuje se kde se da...musis si na to bud zvyknout a nebo se ti stresovat...lepsi je ta prvni varianta...
alias Pic Ho.

Hects Hakal

• The Sarmatians
« Reply #102 on: February 06, 2012, 10:09:00 pm »

A přijít o jednu z největších zábav? :) ani ne
« Reply #103 on: February 07, 2012, 07:31:31 am »

tleskám, pobavili jste mě tu,nečekal jsem takové srandy kopec ;)
a nejlepší na tom je ,že ani jedna strana neuvažuje o tom,že by neměla pravdu ;)

jen jedna věc - STEJNĚ REALITĚ NEUTEČETE !!!! :)
« Last Edit: February 07, 2012, 08:59:58 am by chamíček »
« Reply #104 on: February 10, 2012, 06:00:56 am »

Zdravicko..
jako obvykle sem se hrou zacal dele po wipu.. tou dobou kdyz lidi meli lvl 24 a vsechny mesta rozebrany... udelal sem si postavu.. abych se rozkoukal.. neni to best postava ale da se to s nim... kdyz sem se poradne dival.. videl ruskou nadvladu... a jediny mesto patrici nekomu jinemu.. VŠB.. ale kdyz sem je potkal uz jsem nebyl tuze veseli... prehnali se jako boure... a na muj pozdrav nikdy neodpovedeli. a misto odpovedi me zmasakrovali ... ja nebyl ten kdo chtel hromadne vrazdit jine hrace.. PKcko se zeme stava, tim se nerodim... ted se ktomu hrde prihlasim.. sem PK a nevadi mi to.. ale nezabijim uplne kazdyho... no vratme se k vecy.. kdyz sem poctvrte potkal tlupu VŠB a opetovne mi udelali vylet na resp point.. uz sem zacinal bejt nasranej.. armada VSB prislo mi to horsi snad nez otrokari nebo enklava... ale ejhle... i stesti se unavi.... a potkal sem stary znamy z Hawks.. to oni me nezabili a naopak zase prijali mezi sebe s radosti... par dni sem zkoumal hru.. a bavil se... nakoupil sem par bazi... sehnal tisice naboju.. zalozil si meho oblibeneho armorera... a zacal zosnovat muj skveli plan pomsty.. byl sem zviklej ze muj nepritel sou rougove.. ale ted se k nim pridali hrdi VSB.. nebylo to snadny.. ale dokopal sem lidi k TC.. novej system si vyzaduje hodiny valceni.. ale uspesne sme si vzali vesnici Klamat. nejaky ty kuzicky pro zacatek aspon na kozeny armor... pak sme chteli vzit den... ale to kuci od krav nam vpadi do zad... tak se nase oci obratili k hlavnimu kravimu mestu... byla to krvava zkusenost ale mesto padlo.. ted je nase.. a mohli sme se zacit soustredit na mesto smradlavejch ghoulu... timto nam vcelku odpadlo se starat o vesnici klamat.. i pres to trvalo par dni nez si ho zacli prehazovat jako horkej brambor gengy o kerejch sem nikdy neslysel..

k modoku:  VSB pride mi marnost volat si developera na nekoho kdo mi sebere mesto aby gengu stopnul loot z beden - jak detinske... zavist neni hezka vec.. a sahnete si samy do svedomi. verim ze (cast texu chybi).

APK a PK: mezi temito dvema skupinami je jediny rozdil.. a to je uhel pohledu  APK je horsi forma PK ktera se povazuje za neco jako svatou a zabijet vklidu muze ve jmenu spravedlnosti..

moje postava ma dnes dovrseny lvl 23 a tesi se na dalsi PVP.. vas Plenitel

P.S.: povida se ze Fonline 2238 neni moc hra na jednotlivce... ale i jednotlivec muze znicit mocny geng...
kdo seje vitr... sklizi bouri

Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 11

Page created in 0.088 seconds with 23 queries.