Other > Československé fórum
Přátelská rozmluva mezi VSB&Hawks
Sarakin:
Ved sa v tomto vlakne pytal na danu postavu a vy ste mu povedali ze je to Hawk. Dost sa tu smejem co postujes. ;D
-Fojtik-:
--- Quote from: mixhail on January 26, 2012, 11:55:05 PM ---Jsi padlej na hlavu? Vzdyt jste sami rekli, ze Zhulitel je od vas...
--- End quote ---
Zhulitel nenà member, Zhulitel je náš friend co ho pouÅ¡tÃme k nám na mumble v rámci obchodu, možná pozdÄ›ji se k nám pÅ™ipojÃ, proto si Paladin myslel, že member. Protože vÃm, co naÄal Johnny, tak taky vÃm, že tvůj pÅ™ÃspÄ›vek nemůžu brát vážnÄ› a nemůžeme hlÃdat aktivity vÅ¡ech ÄŒechů ve FO. Netykej mi, my jsme spolu Å¡Ãlený brahmÃny spolu nepásly.
Důkazem, může být neexistujÃcà pÅ™ihláška u nás forku...
Hololasima:
Fakt sem neÄekal že by nÄ›kdo vůbec mohl vytáhnout týkánÃ/vykánà ... Docela si to tady ted "upgrajdnul" na vyššà level
mixhail:
--- Quote from: -Fojtik- on January 26, 2012, 11:58:30 PM ---Zhulitel nenà member, Zhulitel je náš friend co ho pouÅ¡tÃme k nám na mumble v rámci obchodu, možná pozdÄ›ji se k nám pÅ™ipojÃ, proto si Paladin myslel, že member. Protože vÃm, co naÄal Johnny, tak taky vÃm, že tvůj pÅ™ÃspÄ›vek nemůžu brát vážnÄ› a nemůžeme hlÃdat aktivity vÅ¡ech ÄŒechů ve FO. Netykej mi, my jsme spolu Å¡Ãlený brahmÃny spolu nepásly.
Důkazem, může být neexistujÃcà pÅ™ihláška u nás forku...
--- End quote ---
a ty me neoslovuj zenskym padem, frajirku namachrovanej...
-Fojtik-:
No když má jednánà jak prase, musÃm i já.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version