Other > Československé fórum
Přátelská rozmluva mezi VSB&Hawks
Sarakin:
Ved sa v tomto vlakne pytal na danu postavu a vy ste mu povedali ze je to Hawk. Dost sa tu smejem co postujes. ;D
-Fojtik-:
--- Quote from: mixhail on January 26, 2012, 11:55:05 pm ---Jsi padlej na hlavu? Vzdyt jste sami rekli, ze Zhulitel je od vas...
--- End quote ---
Zhulitel není member, Zhulitel je náš friend co ho pouštíme k nám na mumble v rámci obchodu, možná později se k nám připojí, proto si Paladin myslel, že member. Protože vím, co načal Johnny, tak taky vím, že tvůj příspěvek nemůžu brát vážně a nemůžeme hlídat aktivity všech Čechů ve FO. Netykej mi, my jsme spolu šílený brahmíny spolu nepásly.
Důkazem, může být neexistující přihláška u nás forku...
Hololasima:
Fakt sem nečekal že by někdo vůbec mohl vytáhnout týkání/vykání ... Docela si to tady ted "upgrajdnul" na vyšší level
mixhail:
--- Quote from: -Fojtik- on January 26, 2012, 11:58:30 pm ---Zhulitel není member, Zhulitel je náš friend co ho pouštíme k nám na mumble v rámci obchodu, možná později se k nám připojí, proto si Paladin myslel, že member. Protože vím, co načal Johnny, tak taky vím, že tvůj příspěvek nemůžu brát vážně a nemůžeme hlídat aktivity všech Čechů ve FO. Netykej mi, my jsme spolu šílený brahmíny spolu nepásly.
Důkazem, může být neexistující přihláška u nás forku...
--- End quote ---
a ty me neoslovuj zenskym padem, frajirku namachrovanej...
-Fojtik-:
No když má jednání jak prase, musím i já.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version