Other > Československé fórum
Přátelská rozmluva mezi VSB&Hawks
Lordus:
--- Quote from: -Fojtik- on January 26, 2012, 11:58:30 PM --- Netykej mi, my jsme spolu Å¡Ãlený brahmÃny spolu nepásly.
--- End quote ---
Oni jsou nÄ›jaký comrplich! Nebyli by terÄem posmÄ›chu, pokud by nepovÃdali takové nesmyslné kraviny a neobhajovali by tu jejich ptaÄà sebranku.
http://cs.wikipedia.org/wiki/Onik%C3%A1n%C3%AD
Hololasima:
--- Quote from: -Fojtik- on January 27, 2012, 12:05:25 AM ---No když má jednánà jak prase, musÃm i já.
--- End quote ---
Jaký jednánÃ? On se zeptal kdo je Zhulitel a ty mu zaprvà neumÃÅ¡ ani normálnÄ› odpovÄ›dÄ›t a když ti dojde argument tak zaÄneÅ¡ vykánÃ/tykánÃ. To mi jako hlava nebere co tady pÅ™edvádÃÅ¡
-Fojtik-:
Lordus, vážnÄ› z tÄ›ch tvých dvojek musÃÅ¡ mÃt mindrák.
On řekl: Jsi padlý na hlavu?...
Tak chlapci, dÄ›kuji za pÅ™Ãjemnou diskuzi, pÅ™eji dobrou noc, snad se z toho vyspÃte....
Hololasima:
PÅ™Ãjemná by byla kdyby si tady nepsal takový slinty ...
mixhail:
--- Quote from: -Fojtik- on January 27, 2012, 12:08:47 AM ---On řekl: Jsi padlý na hlavu?...
--- End quote ---
A to se asi tveho ega hodne dotklo, co? Tohle si jeste urcite nikdo ke tve osobe nedovolil rict. Jaka drzost...
V tom pripade se velmi omlouvam, pane Fojtik. Mohu svou otazku formulovat jinak?
--- Quote from: -Fojtik- on January 26, 2012, 11:52:25 PM ---No jistÄ›, nováÄek u VÅ B zná do podrobna vÅ¡echny nicky Hawků.
--- End quote ---
Tenhle prispevek myslite vazne, pane Fojtik?
Ale ne, beru zpet, zadnou odpoved nechci. Jen jsem se chtel tohodle zabavneho flamu taky trochu aktivne zucastnit. Bylo tady moc mrtvo, tak ted to aspon trochu zije :)
Nicmene to nic nemeni na tom, ze z mych zkusenosti jsou PK Hawks a nikoliv VSB.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version