Other > Československé fórum

Přátelská rozmluva mezi VSB&Hawks

<< < (13/31) > >>

Lordus:

--- Quote from: -Fojtik- on January 26, 2012, 11:58:30 pm --- Netykej mi, my jsme spolu šílený brahmíny spolu nepásly. 

--- End quote ---

Oni jsou nějaký comrplich! Nebyli by terčem posměchu, pokud by nepovídali takové nesmyslné kraviny a neobhajovali by tu jejich ptačí sebranku.

http://cs.wikipedia.org/wiki/Onik%C3%A1n%C3%AD

Hololasima:

--- Quote from: -Fojtik- on January 27, 2012, 12:05:25 am ---No když má jednání jak prase, musím i já.

--- End quote ---

Jaký jednání? On se zeptal kdo je Zhulitel a ty mu zaprví neumíš ani normálně odpovědět a když ti dojde argument tak začneš vykání/tykání. To mi jako hlava nebere co tady předvádíš

-Fojtik-:
Lordus, vážně z těch tvých dvojek musíš mít mindrák.

On řekl:    Jsi padlý na hlavu?...

Tak chlapci, děkuji za příjemnou diskuzi, přeji dobrou noc, snad se z toho vyspíte....

Hololasima:
Příjemná by byla kdyby si tady nepsal takový slinty ...

mixhail:

--- Quote from: -Fojtik- on January 27, 2012, 12:08:47 am ---On řekl:    Jsi padlý na hlavu?...

--- End quote ---

A to se asi tveho ega hodne dotklo, co? Tohle si jeste urcite nikdo ke tve osobe nedovolil rict. Jaka drzost...

V tom pripade se velmi omlouvam, pane Fojtik. Mohu svou otazku formulovat jinak?

--- Quote from: -Fojtik- on January 26, 2012, 11:52:25 pm ---No jistě, nováček u VŠB zná do podrobna všechny nicky Hawků.

--- End quote ---

Tenhle prispevek myslite vazne, pane Fojtik?

Ale ne, beru zpet, zadnou odpoved nechci. Jen jsem se chtel tohodle zabavneho flamu taky trochu aktivne zucastnit. Bylo tady moc mrtvo, tak ted to aspon trochu zije :)

Nicmene to nic nemeni na tom, ze z mych zkusenosti jsou PK Hawks a nikoliv VSB.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version