Other > Československé fórum
Přátelská rozmluva mezi VSB&Hawks
DJ Bulva:
Zdravim wipiny
1) Mno doufám, že bázi vidÃte stále co ste jako "prvnÃ" založili (jinak to je podivné, pÃ¡Ä mizej).
2) Pokud mÄ›l nÄ›kdo hypoteticky informace, že si staÄà v low stuffu s 5 ti sneakaÅ™ema tÅ™eba na proxinÄ› stoupnout do zabÃraÄky a prvnà den Äekat a mezitÃm se bavit jak padá server a ostatnà se snažej, tak taky asi fajn.
3) A nakonec VÃme co sebechvála...
Nic ve zlým...
Obchodovat ani nezkouÅ¡ej pokud na to nemáš udÄ›lanej charakter (barter min nad 100 a vysoká charisma, outdoor taky abys stihnul objet obchodnÃky, obchodnÃci kupujou jen to co maj v inventoráři nebo podobné vÄ›ci, nato abys jim vnutil nÄ›co jinýho musÃÅ¡ mÃt perk-viz. prvnà 3 dny best trader HawksSupport, teÄ momentálnÄ› taky jeden z Hawks).
ObchodnÃkům se každej den respawnujou $ na což už samo Äekaj jiný, takže doporuÄuju pro start zvolit jiný způsob výdÄ›lku kde nenà potÅ™eba charisma a Äekánà na spawn $ (je jich celkem dost ve hÅ™e který fungujou a za pár hodin vydÄ›láš i 10k a jeÅ¡tÄ› expÃÅ¡).
Což zatÃm platà i pro ostatnà hráÄe.
Lordus:
Nechápu kritiku DJ Bulvy.
ad 1) ano, nám báze také zmizela, ale problém jsme s dev. individuálnÄ› vyÅ™eÅ¡ili. Jestli máte na mysli tu konstrukci báze pomocà surovin, tak Äekáme, až tato možnost debugována. Do té doby nemá smysl tuto bázi stavÄ›t.
My si bázi koupili za caps. Upozorňuji, že nÄ›jaké tajné informace z CBT jsme nemÄ›li, protože jen minimum hráÄů tam participovalo a ti co tam participovali (napÅ™. já), tak jen velmi omezenÄ› (max pár dnů).
ad 2)
V naÅ¡em gangu zÃskáváme informace na základÄ› systematického zjišťovánà možnostà hry. To že jsme mÄ›li prvnà bázi logicky znamenalo, že se pokusÃme jako prvnà zabrat mÄ›sto. To by udÄ›lal každý. VÅ¡e co je potÅ™eba k TC jsme tedy zÃskali praxà po wipe. Nutno podotknout, že zabÃránà naÅ¡eho druhého mÄ›sta jsme opakovali asi 7x kvůli výpadku serveru.
ad 3)
"Když se nepochválÃÅ¡ sám, nikdo jiný to za tebe neudÄ›lá." Jára Cimrman
P.S.: Ok, tak asi druzà jsme měli bázi. Rozhodně prvnà z našich spojenců, protože jsme si informaci o koupi báze vzájemně vymněňovali.
Hects Hakal:
Hm-pokud je to co sem si pÅ™eÄetl pravda tak je madbrahamin silnÄ›jšà než sem si myslel ;)
Sarakin:
@Bulva
Bazu vidime stale, mali sme s tym problem ale vyriesili sme to. Lordus sa myli, nemali sme bazu prvy, mali sme ju ale medzi prvymi (druhy ? tazko povedat).
Mesto sme zabrali az ked fixli padanie, sneaker nedviha influence, takze tvoje argumenty su irelevantne.
Nevidim nic zle na tom, ked nejaky gang sa snazi "chvalit" svojimi uspechmi aby uputal pozornost novacikov. (samozrejme do urcitej miery)
Nerozumiem, preco Hawkovia namiesto toho, aby sa aj oni pochvalili svojimi uspechmi, tak radsej vyvracaju nase tvrdenia a ociernuju nas.
Powerack:
LidiÄky, já bych se teda pÅ™idal, ale jsem zlodÄ›j, otrokář a kdovà co jeÅ¡tÄ› ;D. Holt za Å¡patnáka se mi lÃbà hra vÃc, ale když tÄ› 30x po sobÄ› nÄ›jakej teplouÅ¡ v modrý kombinéze sundá jen proto, že máš v ruce primitive tool - s ÄÃmž ani nevÃm co dÄ›lat ;D- tak je to těžký... Nejlepšà by bylo poradit mi, jakou si mám udÄ›lat postavu. RozhodnÄ› ale nechci charismatickou, pak je málo bodÃků k dalÅ¡Ãm schopnostem. Inteligenci si vezmu 10, sÃlu 5 a zbytek nechám na vás, jak mi poradÃte. Jo, tagy vÄ›da, sneak a small guns jsou podle mýho ze zaÄátku asi nejlepÅ¡Ã, ale to je pro každýho nÄ›co jinýho. Jinak beru vÄ›tÅ¡inou fast shot a bloody mess, protože nechci žádný nevýhody... :'(
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version