Other > Československé fórum

Přátelská rozmluva mezi VSB&Hawks

<< < (2/31) > >>

Hects Hakal:
Dost špatný build ;D

DJ Bulva:
Tak rád bych se pochlubil úspěchy Hawks.

Od wipe držíme nejlepšího obchodníka, rádi poradíme a některé věci i vykupujeme.
Rovněž už držíme dvě města. (jeden gang plus 5 od jinud ne jako někdo hlásil v létě, že po wipu přijde Lordus a bude nás 20 a s francema nebude aliance - realita VŠB sotva 10 , Frantíci 10 a C88 do 10.....přijde mi, že si někdo nevidí do úst a kam vítr tam košile......bílá)

P.S. Johnyho N účast na betě je všeobecně známa. Tzn.opodstatněná kritika.
A pokud budete PKčkovat lone cz/sk hráče, tak sklidíte co zasejete.

Sarakin:

--- Quote from: DJ Bulva on January 26, 2012, 02:02:27 pm ---Od wipe držíme nejlepšího obchodníka

--- End quote ---
O rly ? Ja som tam videl jednu dobu Lordusa a big puffa.

--- Quote from: DJ Bulva on January 26, 2012, 02:02:27 pm ---Rovněž už držíme dvě města.

--- End quote ---
Klamath mate 1(2?) den a Modoc par hodin, tomu sa hovori town control

Mayck:

--- Quote from: DJ Bulva on January 26, 2012, 02:02:27 pm ---P.S. Johnyho N účast na betě je všeobecně známa. Tzn.opodstatněná kritika.

--- End quote ---
Zatim to vypadá, že jedinej gang, kterej neměl nikoho na betě jsou hawkové. Nicméně, na to kde sebrat prachy na bázi se skutečně přišlo až po wipu (samozřejmě to nemám jak dokázat ;D)

--- Quote from: DJ Bulva on January 26, 2012, 02:02:27 pm ---A pokud budete PKčkovat lone cz/sk hráče, tak sklidíte co zasejete.

--- End quote ---
Ukaž mi nějakýho cz/sk hráče, kterýho jsme zPKčkovali a nebyl to hawk.

DJ Bulva:
1) Možná ve snu 10 minut.....v table listu.

2) Kelin, Picho ...oveřeno, nejsou členy Hawks, můžem pokračovat. Teď jsem se logl na mumblu tak klidně zjistim další.

3) Navrch exploitíte na pkčkování hledačů BPs a na dalších věcech jako jsou proxiny, sandboxi a u některých hráčů VšB dual a víc log na více PC (máte bohaté zkušenosti z Requiemu jak kde co ojebat když Vás je 5,5).

A jestli chcete tak to i přeložim do en ať to vidí i ostatní. Pozéři.

P.S. Jsem hoodně zvědavej za jak dlouho si vezmete MOdoc, jenom VšB. Ghi. Začněte bojovat s většinou a ne jako supi...ať si zachováte trochu úcty tenhle věk.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version