Other > Československé fórum
Přátelská rozmluva mezi VSB&Hawks
Hects Hakal:
Dost špatný build ;D
DJ Bulva:
Tak rád bych se pochlubil úspěchy Hawks.
Od wipe držÃme nejlepÅ¡Ãho obchodnÃka, rádi poradÃme a nÄ›které vÄ›ci i vykupujeme.
Rovněž už držÃme dvÄ› mÄ›sta. (jeden gang plus 5 od jinud ne jako nÄ›kdo hlásil v létÄ›, že po wipu pÅ™ijde Lordus a bude nás 20 a s francema nebude aliance - realita VÅ B sotva 10 , FrantÃci 10 a C88 do 10.....pÅ™ijde mi, že si nÄ›kdo nevidà do úst a kam vÃtr tam koÅ¡ile......bÃlá)
P.S. Johnyho N úÄast na betÄ› je vÅ¡eobecnÄ› známa. Tzn.opodstatnÄ›ná kritika.
A pokud budete PKÄkovat lone cz/sk hráÄe, tak sklidÃte co zasejete.
Sarakin:
--- Quote from: DJ Bulva on January 26, 2012, 02:02:27 PM ---Od wipe držÃme nejlepÅ¡Ãho obchodnÃka
--- End quote ---
O rly ? Ja som tam videl jednu dobu Lordusa a big puffa.
--- Quote from: DJ Bulva on January 26, 2012, 02:02:27 PM ---Rovněž už držÃme dvÄ› mÄ›sta.
--- End quote ---
Klamath mate 1(2?) den a Modoc par hodin, tomu sa hovori town control
Mayck:
--- Quote from: DJ Bulva on January 26, 2012, 02:02:27 PM ---P.S. Johnyho N úÄast na betÄ› je vÅ¡eobecnÄ› známa. Tzn.opodstatnÄ›ná kritika.
--- End quote ---
Zatim to vypadá, že jedinej gang, kterej nemÄ›l nikoho na betÄ› jsou hawkové. NicménÄ›, na to kde sebrat prachy na bázi se skuteÄnÄ› pÅ™iÅ¡lo až po wipu (samozÅ™ejmÄ› to nemám jak dokázat ;D)
--- Quote from: DJ Bulva on January 26, 2012, 02:02:27 PM ---A pokud budete PKÄkovat lone cz/sk hráÄe, tak sklidÃte co zasejete.
--- End quote ---
Ukaž mi nÄ›jakýho cz/sk hráÄe, kterýho jsme zPKÄkovali a nebyl to hawk.
DJ Bulva:
1) Možná ve snu 10 minut.....v table listu.
2) Kelin, Picho ...oveÅ™eno, nejsou Äleny Hawks, můžem pokraÄovat. TeÄ jsem se logl na mumblu tak klidnÄ› zjistim dalÅ¡Ã.
3) Navrch exploitÃte na pkÄkovánà hledaÄů BPs a na dalÅ¡Ãch vÄ›cech jako jsou proxiny, sandboxi a u nÄ›kterých hráÄů VÅ¡B dual a vÃc log na vÃce PC (máte bohaté zkuÅ¡enosti z Requiemu jak kde co ojebat když Vás je 5,5).
A jestli chcete tak to i pÅ™eložim do en aÅ¥ to vidà i ostatnÃ. Pozéři.
P.S. Jsem hoodnÄ› zvÄ›davej za jak dlouho si vezmete MOdoc, jenom VÅ¡B. Ghi. ZaÄnÄ›te bojovat s vÄ›tÅ¡inou a ne jako supi...aÅ¥ si zachováte trochu úcty tenhle vÄ›k.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version