Other > Československé fórum
Přátelská rozmluva mezi VSB&Hawks
Sarakin:
No vidis, my sme vas tam zajebali, vy ste nam brali Modoc, tak nechapem odkial stale beries tie iluzie, ze sme voci sebe neutralni.
mixhail:
--- Quote from: -Fojtik- on January 26, 2012, 11:28:16 PM ---Vybral jsem co je pro mě podstatný, Johnny zase šiřà blbosti.
--- End quote ---
pro me je podstatne, ze jste me bezduvodne zabili. Tech par brahminich kuzi a desitka za to urcite staly ;o)
-Fojtik-:
--- Quote from: Sarakin on January 26, 2012, 11:39:50 PM ---No vidis, my sme vas tam zajebali, vy ste nam brali Modoc, tak nechapem odkial stale beries tie iluzie, ze sme voci sebe neutralni.
--- End quote ---
Takže nikde jsem neÅ™Ãkal nÄ›co o neutralitÄ› tento vÄ›k, pÅ™ed wipem možná, ale to s vámi blbÄ› domlouvalo (viz. spor mumble) a pak jsme vás nechali být nÄ›kolik mÄ›sÃců do teÄka. Pokud, ale nÄ›jaká iluze byla v tomto vÄ›ku, tak jsem jà ztratil hned v prvnÃch dnech, když jste zamÄ›rnÄ› zabili Hawkssuporta, už tehdy jsem vÄ›dÄ›l kam směřujete.
-Fojtik-:
--- Quote from: mixhail on January 26, 2012, 11:41:37 PM ---pro me je podstatne, ze jste me bezduvodne zabili. Tech par brahminich kuzi a desitka za to urcite staly ;o)
--- End quote ---
No jistÄ›, nováÄek u VÅ B zná do podrobna vÅ¡echny nicky Hawků.
mixhail:
Jsi padlej na hlavu? Vzdyt jste sami rekli, ze Zhulitel je od vas...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version