Other > Československé fórum
Přátelská rozmluva mezi VSB&Hawks
Sarakin:
No vidis, my sme vas tam zajebali, vy ste nam brali Modoc, tak nechapem odkial stale beries tie iluzie, ze sme voci sebe neutralni.
mixhail:
--- Quote from: -Fojtik- on January 26, 2012, 11:28:16 pm ---Vybral jsem co je pro mě podstatný, Johnny zase šiří blbosti.
--- End quote ---
pro me je podstatne, ze jste me bezduvodne zabili. Tech par brahminich kuzi a desitka za to urcite staly ;o)
-Fojtik-:
--- Quote from: Sarakin on January 26, 2012, 11:39:50 pm ---No vidis, my sme vas tam zajebali, vy ste nam brali Modoc, tak nechapem odkial stale beries tie iluzie, ze sme voci sebe neutralni.
--- End quote ---
Takže nikde jsem neříkal něco o neutralitě tento věk, před wipem možná, ale to s vámi blbě domlouvalo (viz. spor mumble) a pak jsme vás nechali být několik měsíců do teďka. Pokud, ale nějaká iluze byla v tomto věku, tak jsem jí ztratil hned v prvních dnech, když jste zaměrně zabili Hawkssuporta, už tehdy jsem věděl kam směřujete.
-Fojtik-:
--- Quote from: mixhail on January 26, 2012, 11:41:37 pm ---pro me je podstatne, ze jste me bezduvodne zabili. Tech par brahminich kuzi a desitka za to urcite staly ;o)
--- End quote ---
No jistě, nováček u VŠB zná do podrobna všechny nicky Hawků.
mixhail:
Jsi padlej na hlavu? Vzdyt jste sami rekli, ze Zhulitel je od vas...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version