Ok dzięki. a jak ominąć to że np. ncr army nie pozwala nikomu się do siebie zblizyć. Kiedys jak podszedłem na hexa i nie odszedlem przez 2 sekundy to zaczęli strzelać.
Dawno dawno temu, jak miałem szwadron wysoko wyspecjalizowanych altów levelowanych na exploicie, używałem jednego o wdzięcznej ksywie Lepkie Mzimu do skubania patroli Enklawy z MFC i BoSu ze stimpaków. Crafcić tego nawet nie zamierzałem, gdzie samotnemu drwalowi biegać po Broken Hills między małpami. Crafting stimpaków - tak, spróbowałem tego raz, jak znalazłem terminal w Necropolis. It was bloody ineffective, więc dałem spokój.
Do rzeczy - wypatrywałem który Anklav dzierży Gatlinga, ustawiałem się w odpowiedniej bezpiecznej odległości tak, by kiedy podbiegnę krzyczał tylko ten jeden, wybierałem Steal i klikałem na niemilca. Mzimu podbiegało, skubałem MFC i chodu. Jakieś 3-4 sekundy na pewno na to były, z punktu widzenia Internetów jestem już plugawym starcem i klikam śmiesznie wolno, a dawałem sobie świetnie radę.
Steal 300%, wszystkie support perki złodziejskie z Hub, poza tym taki ludek latał nago, bo jednak nie zawsze się udawało i czasami skubany Anklav przetapiał go na serek homogenizowany.
Być może powyższy sposób już nie działa, to było jakoś rok temu. Jak ten czas zapierdala.