Chciał bym żeby jeszcze to kiedyś odżyło , chyba wszyscy tego chcą.
Teraz czas je znaleźć kupić.
Darmowe gry są chujowe, żeby w coś konkretnego pograć trzeba udać pinions....Gri za fri są chujowe.
Darmowe gry są chujowe, żeby w coś konkretnego pograć trzeba udać pinions.Przykłady? GW2, WoW, LotrOnline, i takie tam.Gri za fri są chujowe.
Witam, mam takie pytanie, mianowicie o co chodzi z tymi ciągłymi cofkami na serwerze (nie wspominając o ciągłym pauzowaniu się gry na kilkanaście sekund) ? Chciał bym wiedzieć czy to się dzieje regularnie o stałych godzinach (jak tak to kiedy) , czy to problem przejściowy, i ogólnie...
Nikt nie wie, jaka jest tego przyczyna, bo jak zwykle nie ma żadnej konkretnej informacji ze strony dev-teamu.
Przeglądałem dział z pomysłami na tym forum, i muszę przyznać że są naprawdę fajne, jak by to ktoś... ehhh
Szkoda że każdy ma właśnie tylko jakieś tam swoje zdanie, czy przemyślenia , a nigdzie nie ma konkretnych informacji od teamu. Po mojemu wygląda to tak:-Ojciec zginął (Fallout 2238)-Matka zwariowała i straciła kontakt z rzeczywistością (dev-team)-Dzieci siedzą w pokoju i nie wiedzą co się dzieje, nikt im nic nie chce powiedzieć , domyślają się różnych rzeczy, starsze rodzeństwo dba o młodsze, dodaje mu otuchy , bo jednak czują że coś jest nie tak (gracze)...
No to trochę bez sensu, że na wiki nie piszą o blueprintach.W każdym razie, dzięki.EDIT:Pytanie o zadania od Bractwa - skończyłem wszystkie, które mógł mi dać kolo w bunkrze, teraz mam się zgłosić do Cytadeli lecz nikt tam nie chce ze mną rozmawiać. To jakiś bug? Ostatnie zadanie to wyprawa po dane do bunkru Bractwa koło Necropolis.
Snajperek który ma 3 str jaką bronią miota (chodzi o small guns)?
Okej bo znalazłem builda na 3 str i dlatego się zastanawiałem nad tym skąd brać str np na sniper riflekolejne kilka pytań które mnie nurtująWszędzie czytam że nie ma power armora i adv power armora znowu w grze mówią że jest co jest prawda ?Czy istnieją moduły?