Jest jakiś błąd na serwie czy u mnie coś nawaliło? Po włączeniu mam czarny ekran. Dostaję komunikat o połączeniu, u góry tyka zegarek a poza tym czarny ekran. 5 minut wcześniej działało a teraz już nie. Usunąłem cache, przeinstalowałem grę i dalej to samo. Ma ktoś coś takiego?
@Project_Alfa nie mozna, npc jest zbugowany@Jaszczomb podal bys ten build pod 5 burstow?
Ps. Gdzie się podziały stare, dobre SMG?
SMG wymaga teraz blueprinta, którego o ile wiem nie zaimplementowano albo jest bardzo mała szansa na jego znalezienie. A z łupów chyba nie da się już naruchać, bo znerfiono ludki które owoż SMG miały. Kto to słyszał, żeby obdzierać zabitych na Pustkowiu? Młotek, kopalnia, warsztat i voila, w brudnej szopie z kilku kamlotów powstaje karabin plazmowy.
pozmienialo sie - fast shoot juz nie dziala na burstydobre smg? przeciez p90 jest najlepsza smg
Czytam sobie takie coś i pojawia mi się dodatkowa opcja na liście przedmiotów?
Witam, mam takie pytanie, mianowicie o co chodzi z tymi ciągłymi cofkami na serwerze (nie wspominając o ciągłym pauzowaniu się gry na kilkanaście sekund) ? Chciał bym wiedzieć czy to się dzieje regularnie o stałych godzinach (jak tak to kiedy) , czy to problem przejściowy, i ogólnie...
jaki jest stan fallouta 2238 (bardzo ogólnie).
Dawno nie grałem i chciał bym wiedzieć czy jest jakaś nadzieja, bo nie wygląda to wszystko zbyt dobrze.