Spróbuj przewinąć w dół/górę, a dopiero potem lewo/prawo.Dolna krawędź ekranu staje się widoczna po wciśnięciu F4.
No dobra to ja mam kolejne pytanie, a co się będę... Chodzi o NPC, a konkretnie kupców. Bo oni na pewno na początku mieli jakiś konkretny, podstawowy asortyment. Czy ten asortyment "respi się" co jakiś konkretny czas? Cholernie ciężko jest znaleźć jakąkolwiek amunicje do tych powszechniejszych broni... Śrut jest tylko wszędzie, ale BB gun też bardzo rzadki... Ktoś pewnie zaraz powie - zrób sobie sam... No dobra, ale żeby zrobić samemu potrzeba wyjść za miasto i poszukać, a poza miastem jest pełno modliszek, geckonów i innych szczurów, a je zabić jakoś trzeba... (Pomijając fakt, że do tej pory nie mam własnego namiotu, bo mnie brahminy zjadają) Przecież nie będę robił nowej postaci, która dobrze walczy wręcz, bo ten styl mnie nie interesuje... Nie to żebym płakał, bo dam radę wreszcie coś znaleźć, ale to jest czasochłonne i stąd moje pytanie.I jeszcze jedno, jaki jest sposób na to, żeby dwie założone przeze mnie postacie mogły wchodzić do jednego namiotu? Dozwolony/możliwy jest "multi client"? Zalogowanie się do dwóch postaci jednocześnie?