Other > Zaginione holotaśmy
Nowe pomysły dot. craftingu mk2
Wichura:
Ulepszony workbench - awzum!
Nigga please, jak będę chciał realistycznego craftingu, zatrudnię się w montowni telewizorów. Fajnie narysowałeś wizję tych tam śrubek, lutownic i tak dalej, ale zrobił się temat na osobną grę pt. "Ping Pong, chiński robotnik niewykwalifikowany".
Nawet jeśli niektóre pomysły są do zrealizowania, wymaga to czasu. Można napisać, że devy nic nie robią, a gra jedzie na autopilocie, tylko czemu do konkursu na mapkorobów/pisaczy zgłosiło się raptem kilka osób? Marudzić najłatwiej, ale ktoś ten cały szajs musi narysować, opisać i przetestować i to za darmo w wolnym czasie.
Profesorek:
zgadza sie ten pomysl wymaga wielu zmian ale tak naprawde kazdy pomysl bedzie ich wymagal i to zapewne tez duozo
traderowski:
Może odpowiedzmy na pytanie co tak naprawdę jest złe w obecnym systemie tworzenia przedmiotów? Cooldown, surowce, a może zbyt duża ilość materiałów?
Profesorek:
--- Quote from: traderowski on December 02, 2010, 09:26:28 am ---Może odpowiedzmy na pytanie co tak naprawdę jest złe w obecnym systemie tworzenia przedmiotów? Cooldown, surowce, a może zbyt duża ilość materiałów?
--- End quote ---
na pewno cooldowny i w gatherze i w craftingu jest to strasznie do dupy
Hardcore:
dobra to ja mowie pass ,bo ja bede pomagal w grze oxa wiec moze moje pomysly wykorzysta a co do tego ze ta gra narazie wyglada jak wyglada to jest sprawa 2 w kolejce po tym jak wszystko uporzatkujemy wiec milego spandzania czasu na mysleniu nad tym sys. craftingu :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version