@SmartCheetah
*r6b3e0 w ty0,,,,
Ehh...
Problem w tym, że na razie jest sporo osób, które zainteresowały się 3d bo pojawił się dobry powód, co nie znaczy, że pójdą o krok dalej. Sam na razie nie rzucam prac, bo nie chce się chwalić czymś, co zdecydowanie wymaga dopracowania (a nie jestem w stanie stwierdzic, czy na pewno dotrę do takiego etapu, kiedy spokojnie będę mógł dopieścić pierwsze modele lub też stworzyć je od nowa z lepszym skutkiem).
Zainteresowanie tematem jest spore ale to może się zmienić. Na razie myślę, że taka luźna forma jest wskazana. Jak okaże się, że co chwila będą tutaj trafiały rzeczywiście ciekawe / dopracowane / sensowne modele w odpowiedniej ilości, będzie można się zastanowić co dalej. Teraz jest na to według mnie za wcześnie. Ale ważne aby cokolwiek się działo. Dobrze byłoby stworzyć temat konkretnie w sprawie modelowania, gdzie wszystkie noobki takie jak ja mogłyby zadawać pytania i prosić o pomoc. A wszystko po to, żeby za jakiś czas odwdzięczyć się fajnymi modelami, które będą miały szanse pojawić się w grze.
Z drugiej strony, miejsce zrzutu, żeby zobaczyć sobie jakie modele pojawiły się dotychczas i śledzić postępy zarówno tych doświadczonych, co i dopiero uczących się grafików przydałoby się już teraz. A już na pewno nie zaszkodzi.