Other > Zaginione holotaśmy
Fonline - inne projekty, serwery, gry
Hydro:
--- Quote from: vilaz on October 12, 2010, 07:37:14 pm ---Niet, wystarczy użyć wydanego już SDK.
Edit: Tak mi się w każdym razie zdaje :P
A van-cośtam to Van Buren patrzta, co i jak to wygląda :] Filmik! oraz Zbugowane demo
--- End quote ---
SDK będzie działać pod tacticsa?
vilaz:
--- Quote from: Hydro on October 12, 2010, 07:46:45 pm ---SDK będzie działać pod tacticsa?
--- End quote ---
Wait... what?
Chyba się gdzieś pogubiłem... zignorujcie mnie :P widać jestem mocno nie w temcie.
TheRiot!:
van bucoś - tak NIGDY by nie wyglądało FO. To będzie raczej f2 zjebanymi ludzikami o nieregularnych kształtach.
a z tacticsem to miałem pomysł taki tylko, że wolałbym grać na Fallout tactics ONLINE ( nie mp ) niż pseudo f2 + van burcośtam
Hydro:
--- Quote from: TheRiot! on October 12, 2010, 08:34:04 pm ---van bucoś - tak NIGDY by nie wyglądało FO. To będzie raczej f2 zjebanymi ludzikami o nieregularnych kształtach.
a z tacticsem to miałem pomysł taki tylko, że wolałbym grać na Fallout tactics ONLINE ( nie mp ) niż pseudo f2 + van burcośtam
--- End quote ---
Pamiętam jak ktoś zrobił mod Awaken- nowy świat, coś ala F1/F2 w Tactics, mod był naprawdę świetny i na dodatek świetna podstawa pod mmo. Szczerze, bardzo ubolewam, że nie ma F: Tacticsa z rozwiniętymi możliwościami dialogowymi, ale tutaj i tak nikt na to uwagi nie zwraca. Lecz sam w sobie- jest bardziej przystępny, szczególnie, że parę narzędzi jest już na starcie- edytor kampanii, world builder etc.
I możliwość gry ghoulem/deathclawem ftw
TheRiot!:
właśnie pograłbym w FTonline, gdzie mozna by bylo wybrac kim chce sie byc, czy ludziem/ghoulem/mutkiem/clawem itp.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version