Other > Zaginione holotaśmy
Fonline - inne projekty, serwery, gry
jan0s1k:
--- Quote from: wrednypiwosz on October 11, 2010, 10:45:29 pm ---A w czym problem? Poza tym ironia chłopie.
--- End quote ---
aa to przepraszam ;
Interplay, chyba że by ci płacił za stworzenie grafik..
TheRiot!:
fajnie by było jakby powstał serwer F:T online, bo szczerze mówiąc takie zmiany jakie się dzieję na FO2238 to przerasta moje pojęcie.
Gdy nadejdzie te ' soon ' i dodadzą grafike 3d z tej badziewnej i nieskończonej części, załamie ręce. Wolałbym grać na serwerze gdzie jest TYLKO grafa z FT niż van bucośtam
Hydro:
--- Quote from: TheRiot! on October 12, 2010, 06:16:23 pm ---fajnie by było jakby powstał serwer F:T online, bo szczerze mówiąc takie zmiany jakie się dzieję na FO2238 to przerasta moje pojęcie.
Gdy nadejdzie te ' soon ' i dodadzą grafike 3d z tej badziewnej i nieskończonej części, załamie ręce. Wolałbym grać na serwerze gdzie jest TYLKO grafa z FT niż van bucośtam
--- End quote ---
Van bucośtam akurat było w fazie dema technicznego, więc się nie dziw, że grafika w FT jest lepsza, zresztą czy żeby utworzyć taki serv nie trzeba stworzyć nowego silnika od podstaw?
TheRiot!:
raczej tak, chociaż z drugiej strony to tylko podmiana mapy i całej grafiki.
W skryptach pewno też by było dużo zmian.
vilaz:
Niet, wystarczy użyć wydanego już SDK.
Edit: Tak mi się w każdym razie zdaje :P
A van-cośtam to Van Buren patrzta, co i jak to wygląda :] Filmik! oraz Zbugowane demo
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version