Other > Zaginione holotaśmy
Fonline - inne projekty, serwery, gry
jan0s1k:
--- Quote from: Kamilos93 on October 04, 2010, 08:42:55 pm ---Dlaczego nie doczytałes? Pytam jak dodać nową lokacje moją mape do mapy globalnej np koło Klamath.
--- End quote ---
mówię, że najprościej ;p bo tak to masz mnóstwo zabawy z "maps.cfg", "locations.cfg", "_maps.fos" i jeszcze masą skryptów od npc'ów (i pewnie innych rzeczy o których zapomiałem) o ile zamierzasz je dodać, to nie jest takie "hop siup" ;p czasem warto samemu pomyśleć, popróbować na zasadzie prób i błędów...
Kamilos93:
Poszukuję wstepnie programistów oraz grafików do mojego projektu. Na razie jestm ja (mapper) oraz dwóch moich znajomych (programiści i graficy oraz mapperzy). Osoby zainteresowane pisać do mnie.
wrednypiwosz:
--- Quote from: Kamilos93 on October 10, 2010, 11:59:44 am ---Poszukuję wstepnie programistów oraz grafików do mojego projektu. Na razie jestm ja (mapper) oraz dwóch moich znajomych (programiści i graficy oraz mapperzy). Osoby zainteresowane pisać do mnie.
--- End quote ---
A ile płacisz i czy będzie można na tym zarobić? ;)
Więcej...
jan0s1k:
--- Quote from: wrednypiwosz on October 11, 2010, 10:14:14 pm ---A ile płacisz i czy będzie można na tym zarobić? ;)
Więcej...
--- End quote ---
chłopie...
zarobić na darmowej grze? chyba sobie kpisz...
wrednypiwosz:
--- Quote from: jan0s1k on October 11, 2010, 10:31:07 pm ---chłopie...
zarobić na darmowej grze? chyba sobie kpisz...
--- End quote ---
A w czym problem? Poza tym ironia chłopie.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version