Other > Zaginione holotaśmy

Jak zacząc gre?

<< < (14/15) > >>

ziomad:
ok to wezme small guns, unarmed i repair. Reszte zrobie tak jak na tym screenie :P Aaa i mam pytanie jak tu się zdobywa lvl i jak expi?

Wichura:
Olej unarmed, najprostszą pukawkę typu 10 mm pizdolet robi się w kilka minut praktycznie ze śmieci.
Outdoorsman twoim przyjacielem, młody padawanie, mocno zalecane mieć co najmniej 150%~175%.

Kombajn:

--- Quote from: ziomad on September 08, 2010, 06:59:18 pm ---ok to wezme small guns, unarmed i repair. Reszte zrobie tak jak na tym screenie :P Aaa i mam pytanie jak tu się zdobywa lvl i jak expi?

--- End quote ---

Hmm...nie chce tu flejmować ani nic. Zastanawia mnie tylko po co mówicie mu to, co może wyczytać z wiki FO albo innych poradników umieszczonych na forum i HELO! one są po polsku, więc nawet się wysilać nie będzie musiał. Bo śledzę ten wątek i widać, że koleś leniwy i samemu mu się dowiedzieć nie chce.

Saumax:
Kombajn, nie ma sensu się przejmować, to są najprawdopodobniej zwykłe prowokacje albo nalot wszelkiej maści pierdolonego gówniarstwa

PS: FOnline community schodzi na psy, coraz to więcej tylko płaczu na temat jaka ta gra popindolona jest oraz posty typu "elo gdzie zię kLikA aBy WaLidŹ z RuRzDżki?!?!?! HELP"

PS2: mam nadzieję że stare community z początku tej bety się nie wykruszy

Floodnik:
Ja nadal uważam że to jest zwykła prowokacja - trolling.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version