Other > Zaginione holotaśmy

Jak zacząc gre?

<< < (13/15) > >>

Wichura:
Nie pogra, bo grafika brzydka i za dużo czytania.

Przyjacielu, jakiego chcesz tego ludzika? Tylko błagam, nie odpowiadaj "snajpera", 3/4 świeżaków tak mówi.
Na początek zrób coś takiego:

pobiegaj, postrzelaj, ogarnij co i jak, a potem sobie produkuj bojówki.

Miałem takim biegać po wipe, ale wygrało Melee ze względu na swoje niezaprzeczalne zalety. Z wadami się pogodziłem :>

ziomad:
Kurcze nie wiem jakiego chce, bo nie wiem jakie są :P Kampić za bardzo też nie mam zamiaru. Co do czytania to mi nie przeszkadza, bo lubie czytać heh.

TuX:
W Fonline raczej ciężko jest kampić snajperem. Prędzej bigguner z avangerem przy gridzie. To co zapodał Wichura wygląda dobrze na pierwszą postać. Pograj, nabierz doświadczenia a potem będziesz wiedział jaka postać ci odpowiada. Nie bój się eksperymentować i licz się z tym, że raczej prędzej niż później zginiesz. I to nie raz.

Fonline to gra dla wytrwałych

kazixxs10:
Ja bym ci radzil zrobic unarmed i small guns na poczatek . Potem weś repair , science , outdoorman itd;)

Saumax:
zgodzę się z kazzixem że pierwsza postać nowego gracza powinna mieć unarmed i small guns z prostego powodu: nawet jak nie masz broni to i tak możesz coś zdziałać, jednak wymieniłeś 5 skilli chyba że mówisz o wielu postaciach

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version