Other > Zaginione holotaśmy

Jak zacząc gre?

<< < (15/15)

ziomad:
O co wam chodzi?? Nie jestem żadnym trollem poprostu znalazłem gierke i chce se zagrać. Grałem w dużo gier i ciagle gram w nowe bo lubie :P

vilaz:

--- Quote from: ziomad on September 09, 2010, 06:53:48 pm ---O co wam chodzi?? Nie jestem żadnym trollem poprostu znalazłem gierke i chce se zagrać. Grałem w dużo gier i ciagle gram w nowe bo lubie :P

--- End quote ---

Ujmę to tak. Po twoim stylu pisania można osądzić, iż jesteś raczej mlody. Mi to wcale nie przeszkadza, bynajmniej dopóki nie zaburzasz niepotrzebnymi postami, względnego spokoju na forum. Inną sprawą jest śmiesznie żalosny podpis pod avatarem (sam avatar póki co zrozumialy) i jeszcze cudaczniejsza sygnatura.

Nimniejszym równie dobrze można osądzić, iż jesteś trollem. Niepotrzebnym tworem cywilizacji internetowej, siejącym zamęt i dezinformację.

Ja jednak obstawiam przy tym, że jesteś tylko mlody ;) . Pisz, gadaj z ludźmi i baw się dobrze. A w grze nie daj się zabić lub oszukać ale pamiętaj o tym, żeby dobrze poszukać odpowiedzi na swoje pytanie, zanim je zadasz.

ziomad:
Dobra to usune avatar jak się nie podoba :P Sorki. Postaram sie nie robić zametu.

Saumax:

--- Quote ---śmiesznie żalosny podpis pod avatarem (sam avatar póki co zrozumialy)
--- End quote ---
czytanie ze zrozumieniem, sam avatar jest ok jednak podpis pod nim to... no cóż, ciężko znaleźć odpowiednią definicję ; ]

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version