Other > Zaginione holotaśmy

Inicjatywa kreatywna

<< < (2/57) > >>

Arnatos:
Co tu dyskutować co robić jak nie wiadomo co :D
Jednak pomysł tematu bardzo spoko. Autorzy powinni wiedzieć że mają wsparcie i w razie czego mogą prosić o pomoc kolektyw robotniczy :D

maszrum:
gram ma naprawde ogromny potecjal, szkoda bylo by go nie wykorzystac
wspolnie mozna stworzyc cos naprawde fajnego, szkoda tylko ze developerzy do tego tak nie podchodza, nawet nie wiemy co tak naprawde sie teraz dzieje
nie wimy jaki jest plan rozwoju gry, nic.. przeciez jestesmy tylko testerami

skejwen:

--- Quote from: Arnatos on January 14, 2010, 12:34:51 pm ---Co tu dyskutować co robić jak nie wiadomo co :D
Jednak pomysł tematu bardzo spoko. Autorzy powinni wiedzieć że mają wsparcie i w razie czego mogą prosić o pomoc kolektyw robotniczy :D

--- End quote ---

Otoz kilka rzeczy mozna:

- Mapy random encounterow
- Mapy baz
- Mapy ktore beda potrzebne tfurcom ;)
- Brakujace animacje dla istniejacych crittersow
- Nowe crittersy
- Odnawianie starych bitmap
- Robienie nowych bitmap ktore beda potrzebne tfurcom ;)

--- Quote from: wrednypiwosz on January 14, 2010, 12:18:30 pm ---Aby to zorganizować, trzeba by było postawić jakiś sytem/portal ala trac czy launchpad. Inaczej się tego nie zorganizuje a pisanie na forum "ja zrobię to, a Ty to" będzie raczej śmieszniejsze niż "szukanie zaginionej krowy".

--- End quote ---

Mozna wykorzystac takie narzedzie jak dropbox - www.dropbox.com

cerberix:
Ja właśnie pracuje nad nową bazą. Jak ją dopracuje to wstawie screen i powiedzie co o tym sądzicie.

Kilgore:

--- Quote ---- Mapy random encounterow
--- End quote ---

Tak, to by się przydało, bo aktualne mapki dla encounterów są, co tu dużo mówić, biedne.. gdy włączyłem TLA to byłem zaskoczony liczbą różnorodnych map w encounterach, które tam są.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version