Other > Zaginione holotaśmy
Inicjatywa kreatywna
jodwig:
Spoko pomysł, niech twórcy napiszą co potrzeba i wtedy można pomóć bo mówienie "ja zrobię to i to" jak to nie jest potrzebne jest bezsensu i stratą czasu...
skejwen:
--- Quote from: jodwig on January 14, 2010, 04:03:01 pm ---Spoko pomysł, niech twórcy napiszą co potrzeba i wtedy można pomóć bo mówienie "ja zrobię to i to" jak to nie jest potrzebne jest bezsensu i stratą czasu...
--- End quote ---
Otoz chyba nie przeczytales dokladnie, to incjatywa od dolna, nie od gorna... zasadnicza jej czescia jest pytanie "w czym my mozemy pomoc", a nie "powiedzcie nam co mamy zrobic"...
wrednypiwosz:
--- Quote from: skejwen on January 14, 2010, 04:11:49 pm ---Otoz chyba nie przeczytales dokladnie, to incjatywa od dolna, nie od gorna... zasadnicza jej czescia jest pytanie "w czym my mozemy pomoc", a nie "powiedzcie nam co mamy zrobic"...
--- End quote ---
Dlatego skontaktuj się z kimś kto odpowiada za ten burdel ;). Następnie jak będzie coś wiadomo, napisz czego się dowiedziałeś. Jak widzisz byliby chętni.
baaelSiljan:
Myślę że potrzeba tez grafików 3d - modelarzy, animatorów etc. Np. kogoś kto przerobił by wszystkie animacje postaci na szkielet 3d, czy np. centaura wymodelował.
Bartosz:
Jeśli miałbym tak bez większego zastanowienia coś wybrać, to wybieram modele 3d broni. W niedalekiej przyszłości, model gracza będzie trójwymiarowy(ma to mnóstwo zalet, ale osobiście uważam że reszta critterów powinna zostać w 2d), więc wszystkie przedmioty które może nosić i które są widoczne gdy je nosi, powinny mieć swoje wersje 3d.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version