Other > Československé fórum

Česko-Slovenská věštírna !

<< < (6/7) > >>

Hololasima:
A taky s tím souhlasím.
Nicméně když někdo říká že to byl velice správnej krok a že ten program je "cheat cheat cheat a nechci už nic slyšet" tak to je úplně stejně absurdní jako celý to banování a celej ten mýtus "zničte ty hnusný čítery"
Já si o sobě ani tak nemyslim že jsem číter když jsem to používal.
Asi to je moje chyba když nechci prohrávat proti nepřátelům kteří to používají ...

Enzo:

--- Quote from: Hololasima on August 21, 2010, 04:59:40 pm ---Asi to je moje chyba když nechci prohrávat proti nepřátelům kteří to používají ...

--- End quote ---

no konečně...  ;)

Hololasima:

--- Quote from: Enzo on August 21, 2010, 05:32:04 pm ---no konečně...  ;)

--- End quote ---

Jinak řečeno, asi jsem blbej já když nechci ztrácet equip a někdo chce jen aby byl hrdina  8)

Sius:
Stejně ale šlápli do tak velkého hovna, že ho z boty jen tak lehce nedostanou a raději se budou muset přezout.

"Cheatovalo" tu dost dobře 50% lidí co mělo co dočinění s PvP. A proč si myslíte, že jsou ty čísla tak vysoké? Myslíte, že kdyby se jednalo o něco jako "godmode" či "always critical", tak že by to používalo tolik lidí?

Já v tom vidím zabedněnost devů, že si raději budou hnát lidi proti sobě, než aby kontaktovali autora FOCD, řekli mu co se jim nelíbí a jestli by nebyl ochotný udělat oficiální verzi. Tu potom podporovat do té doby, než budou zkratky a vše co FOCD nabízí regulérně ve hře. Protože upřímně četl jsem od několika devů nezávisle na sobě za poslední rok X příspěvků už na NMA aj tady nebo na IRC, týkajících se featur, za které teď banují. A hádej co v těch příspěvcích stálo: "Něco podobného máme v plánu." Takže asi jak Holo píše, momentálně banují za zkratky, ale za pár měsíců si je přidají do hry a to už bude ok. Takový přístup mi přijde jako kdyby do těch hoven skákali dobrovolně, protože jim to nevadí, šak něco na přezutí se vždycky najde...

Sarakin:
No ale na druhej strane nemozes vediet , ci FOnline staff nieco podnikol k tomuto kroku alebo nie. Mozno uz sa vsetko dohodlo a len sa caka na novy update nech to nahodia globalne, mozno autor odmieta pouzitie svojho softwareu do samotneho jadra alebo ma nehorazne podmienky.

Nerozumiem ale preco porovnavate zmenu interfaceu, ktora je oficialne povolena a nemeni samotnu hratelnost az tak razantne, s pluginmi, ktore boli zakazane a ktore vyrazne zvyhodnuju hraca.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version