Other > Československé fórum
ÄŒesko-Slovenská věštÃrna !
Hololasima:
A taky s tÃm souhlasÃm.
NicménÄ› když nÄ›kdo Å™Ãká že to byl velice správnej krok a že ten program je "cheat cheat cheat a nechci už nic slyÅ¡et" tak to je úplnÄ› stejnÄ› absurdnà jako celý to banovánà a celej ten mýtus "zniÄte ty hnusný ÄÃtery"
Já si o sobÄ› ani tak nemyslim že jsem ÄÃter když jsem to použÃval.
Asi to je moje chyba když nechci prohrávat proti nepřátelům kteřà to použÃvajà ...
Enzo:
--- Quote from: Hololasima on August 21, 2010, 04:59:40 PM ---Asi to je moje chyba když nechci prohrávat proti nepřátelům kteřà to použÃvajà ...
--- End quote ---
no koneÄnÄ›... ;)
Hololasima:
--- Quote from: Enzo on August 21, 2010, 05:32:04 PM ---no koneÄnÄ›... ;)
--- End quote ---
Jinak Å™eÄeno, asi jsem blbej já když nechci ztrácet equip a nÄ›kdo chce jen aby byl hrdina 8)
Sius:
Stejně ale šlápli do tak velkého hovna, že ho z boty jen tak lehce nedostanou a raději se budou muset přezout.
"Cheatovalo" tu dost dobÅ™e 50% lidà co mÄ›lo co doÄinÄ›nà s PvP. A proÄ si myslÃte, že jsou ty ÄÃsla tak vysoké? MyslÃte, že kdyby se jednalo o nÄ›co jako "godmode" Äi "always critical", tak že by to použÃvalo tolik lidÃ?
Já v tom vidÃm zabednÄ›nost devů, že si radÄ›ji budou hnát lidi proti sobÄ›, než aby kontaktovali autora FOCD, Å™ekli mu co se jim nelÃbà a jestli by nebyl ochotný udÄ›lat oficiálnà verzi. Tu potom podporovat do té doby, než budou zkratky a vÅ¡e co FOCD nabÃzà regulérnÄ› ve hÅ™e. Protože upÅ™ÃmnÄ› Äetl jsem od nÄ›kolika devů nezávisle na sobÄ› za poslednà rok X pÅ™ÃspÄ›vků už na NMA aj tady nebo na IRC, týkajÃcÃch se featur, za které teÄ banujÃ. A hádej co v tÄ›ch pÅ™ÃspÄ›vcÃch stálo: "NÄ›co podobného máme v plánu." Takže asi jak Holo pÃÅ¡e, momentálnÄ› banujà za zkratky, ale za pár mÄ›sÃců si je pÅ™idajà do hry a to už bude ok. Takový pÅ™Ãstup mi pÅ™ijde jako kdyby do tÄ›ch hoven skákali dobrovolnÄ›, protože jim to nevadÃ, Å¡ak nÄ›co na pÅ™ezutà se vždycky najde...
Sarakin:
No ale na druhej strane nemozes vediet , ci FOnline staff nieco podnikol k tomuto kroku alebo nie. Mozno uz sa vsetko dohodlo a len sa caka na novy update nech to nahodia globalne, mozno autor odmieta pouzitie svojho softwareu do samotneho jadra alebo ma nehorazne podmienky.
Nerozumiem ale preco porovnavate zmenu interfaceu, ktora je oficialne povolena a nemeni samotnu hratelnost az tak razantne, s pluginmi, ktore boli zakazane a ktore vyrazne zvyhodnuju hraca.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version