Other > Československé fórum
Česko-Slovenská věštírna !
Hololasima:
Tak pánové. Kam myslíte že směřuje tahle hra ? Myslíte že se to celé hroutí jako domeček z karet ? Nebo myslíte že to je normální a po Wipu bude zase klid a mír ?
Pište co si myslíte. Prosím nenadávejte tu na GMka aby to tady neskončilo v Junku. Jestli přece jen chcete nadávat tak to napište jako já, přes šifru : Ten Žábožrout z Francie co je jakoby Game Master, a ta Holka Co Má Na Obličejí Jebáky S B Na Konci 8)
Ale spíš přece jenom Nenadávejte
Bantz:
Na GM žádné nadávky ani přes sebelepší šifry, je to zbytečný a může nám to jenom uškodit. České subfórum už má jedno varování!
Myslím, že v současnosti hra neprochází nějak zvlášt jedinečnou fází. Po dlouhé době po wipu hra ztrácí štávu, ale takhle to bylo vždycky, to není žadné překvapení. Po wipu to zase bude na dva měsíce sranda, ať už udělají jakýkoliv změny. Na developery pro lenost můžeme nadávat až se uvidí co změnili/nezměnili.
Enzo:
popravdě začínám mít trochu obavy z toho že bude hodně omezený craftění... momentálně se nám docela pěkně začíná rozjíždět gang obchodníků a jestli po wipu dojde na to, že kromě umírání v nechráněných dolech při těžbě se následně bude ještě umírat ve special lokacích určených ke craftění, tak mě to obchodování asi přestane bavit hodně rychle... vzhledem k tomu, že PvP mě nějak nikdy nebavilo, tak tím pro mě asi Fonline skončí...
KraftikBG:
Ak mám popravde povedat , ja už len čakám na Wipe a končím.Možno sa k tejto hre ešte niekedy vrátim ale nieje to moc pravdepodobné.
Sius:
Kdyby tu na fóru byl plugin pro hraní FOnline přes prohlížeč, tak bych to i hrál :D. Mám tu nalítaných slušných 10dní, 1 hodinu a 59 minut (než to dopíšu tak 2 hodiny) což sem online na 2238 nestrávil ani za 3 a 4tou sezónu dohromady. Jednoduše některé věci překombinovali a moc se snaží skloubit mmo a klasiku s tím, že chcou za každou cenu zachovat klasiku. Ale to nejde a kvůli tomu tady vždycky dělají jeden krok vpřed a dva vzad. Uvidíme co wipe přinese, ale pokud se nestane zázrak, tak budu u FOnline zatím furt jen dohlížet na gang web, očumovat fórum a semtam mumble.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version