Other > Československé fórum
ÄŒesko-Slovenská věštÃrna !
Hololasima:
Tak pánové. Kam myslÃte že směřuje tahle hra ? MyslÃte že se to celé hroutà jako domeÄek z karet ? Nebo myslÃte že to je normálnà a po Wipu bude zase klid a mÃr ?
PiÅ¡te co si myslÃte. ProsÃm nenadávejte tu na GMka aby to tady neskonÄilo v Junku. Jestli pÅ™ece jen chcete nadávat tak to napiÅ¡te jako já, pÅ™es Å¡ifru : Ten Žábožrout z Francie co je jakoby Game Master, a ta Holka Co Má Na ObliÄejà Jebáky S B Na Konci 8)
Ale spÃÅ¡ pÅ™ece jenom Nenadávejte
Bantz:
Na GM žádné nadávky ani pÅ™es sebelepšà šifry, je to zbyteÄný a může nám to jenom uÅ¡kodit. ÄŒeské subfórum už má jedno varovánÃ!
MyslÃm, že v souÄasnosti hra neprocházà nÄ›jak zvlášt jedineÄnou fázÃ. Po dlouhé dobÄ› po wipu hra ztrácà štávu, ale takhle to bylo vždycky, to nenà žadné pÅ™ekvapenÃ. Po wipu to zase bude na dva mÄ›sÃce sranda, aÅ¥ už udÄ›lajà jakýkoliv zmÄ›ny. Na developery pro lenost můžeme nadávat až se uvidà co zmÄ›nili/nezmÄ›nili.
Enzo:
popravdÄ› zaÄÃnám mÃt trochu obavy z toho že bude hodnÄ› omezený craftÄ›nÃ... momentálnÄ› se nám docela pÄ›knÄ› zaÄÃná rozjÞdÄ›t gang obchodnÃků a jestli po wipu dojde na to, že kromÄ› umÃránà v nechránÄ›ných dolech pÅ™i těžbÄ› se následnÄ› bude jeÅ¡tÄ› umÃrat ve special lokacÃch urÄených ke craftÄ›nÃ, tak mÄ› to obchodovánà asi pÅ™estane bavit hodnÄ› rychle... vzhledem k tomu, že PvP mÄ› nÄ›jak nikdy nebavilo, tak tÃm pro mÄ› asi Fonline skonÄÃ...
KraftikBG:
Ak mám popravde povedat , ja už len Äakám na Wipe a konÄÃm.Možno sa k tejto hre eÅ¡te niekedy vrátim ale nieje to moc pravdepodobné.
Sius:
Kdyby tu na fóru byl plugin pro hranà FOnline pÅ™es prohlÞeÄ, tak bych to i hrál :D. Mám tu nalÃtaných sluÅ¡ných 10dnÃ, 1 hodinu a 59 minut (než to dopÃÅ¡u tak 2 hodiny) což sem online na 2238 nestrávil ani za 3 a 4tou sezónu dohromady. JednoduÅ¡e nÄ›které vÄ›ci pÅ™ekombinovali a moc se snažà skloubit mmo a klasiku s tÃm, že chcou za každou cenu zachovat klasiku. Ale to nejde a kvůli tomu tady vždycky dÄ›lajà jeden krok vpÅ™ed a dva vzad. UvidÃme co wipe pÅ™inese, ale pokud se nestane zázrak, tak budu u FOnline zatÃm furt jen dohlÞet na gang web, oÄumovat fórum a semtam mumble.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version