Other > Zaginione holotaśmy

Komentarze na temat aktualnej wersji FO2238

<< < (12/102) > >>

Maciek:
zgadnijcie ile zajęło mi zrobienie 10mm JHP? :
1. 1szt mp=2min
2. 4szt gunpowder=8 min craft
3. 1junk(już miałem)
4. ...no wkońcu...mogę zrobić ammo... całe szczęście że zostało mi trochę surki więc terz może pójdzie troszkę szybciej....wciskam fix.......o k***a! 20 min na resp gather!(i to na najbardziej badziewiasta ammo) czyli podsumójmy:

30min na zrobienie 10mmJHP LOL! o co chodzi, walnę kilka serii w moby i trza wracać i znów 30 min stania. Jaki jest cel takiego zniechęcania do gry w Fonline? Tylko mi nie mówcie że narzekam. Beta testerzy są po to żeby oprócz pochwał(notabene pomysł na grę jak już wcześniej mówiłem jest przezajebisty)właśnie ponarzekać i pokazać co w grze jest nie tak.

Daro:
Small gunsi nie mają co narzekać. Big gunsi to dopiero mają przekichane. Oni crafcąc 100 sztuk amunicji 5mm AP (czas i koszty zrobienia podobne do 10mm) mogą oddać 2,5 serii z mini guna. Taka ilość często nie wystarcza do ubicia nawet 1 przeciwnika. Trochę to niesprawiedliwe.

cerberix:
To jest przesadzone i to jak :/

jodwig:
Też się przyłączę do waszych narzekań... Przez te cooldowny odechciewa się grania poprostu :/ 310 minut na Plasma Rifla, a żeby przygotować materiały to też prawie godzina idzie... Teraz to się tylko stoi i czeka i boi się, żeby nie stracić broni, na którą się 6 godzin czeka lol i se wyobrażam jak wygląda robienie Micro Fusion Cells, idziesz do Mariposy i czekasz parę godzin, żeby zrobić powiedzmy 500 naboi?

Raien:
Szczerze mówiąc, jest gorzej niż było. Czas oczekiwania na gathering spadł niemalże o 50% ale ten czas craftingu to z kosmosu jest. Wcześniej można było działać zespołowo - wszyscy zbierają surowce, jedna osoba robić np armory. A teraz jak zrobię CA to czekam 5 godzin, żeby cokolowiek zrobić. Tak samo, jak ktoś wyżej wspomniał, z ammo. Craft 100 mfc - 50 min. I ja mam latać z chłopakami co 50 min do jednego miejsca na mapie robić 100 mfc?

Rada: zostawić cooldown na zbieranie bo jest dobry, ale drastycznie zmniejszyć na crafting. 100 min na CA jeszcze zrozumiem, dobre guny też coś koło tego, ale na ammo powinien być najmniejszy bo jego było zawsze mało i szybko się kończy. Dodać dużo encounterów, ale takich trudnych (np dla karawan większa obstawa i więcej HP, mutki powinny mieć z 300HP). Przed wipem dobry power build sam kosił jedną duża karawanę BH, a we 3 dało radę nawet 5 osobowemu patrolowi Enklawy. Naprawdę wolę grę trudniejszą, a nie nudniejszą. Kończąc napiszę tak: "Nie wiem na co będzie IV Open Beta Test, ale V będzie na kamienie".

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version