Other > Zaginione holotaśmy

Komentarze na temat aktualnej wersji FO2238

<< < (9/102) > >>

Dark Angel:
No tak Kostuch. Przelali swoją opinie na temat nocki w FO na skrypt :D

Może i naprawiają z czasem .
Ale SOON  np. Bug z Mercami irytuje. wiec trzeba alty robić jak się straci na wasteland. Nie wiem czemu nie mozna wsadzic w  baze 4 mercow i jechac kupic nastepne - bezsensu.

Florek:
Świeżo sfrustrowany podzielę się wrażeniami...

Podjąłem walkę z 4 mantisami. 2 ubiłem, pozostałe 2 podchodzą i dziab, dziab, leżę! Punkty akcji na czerwono, a te samymi krytykami dobijają...  Same krytyki! z 90 hp bardzo szybko spadło mi do 0... Moby nie zadają innych obrażeń jak krytyczne i w 50% przewracają!

No wybaczcie, to jakaś kpina. :/

AmneziaHaze:
nie kpina tylko zabugował im sie serwer, kpiną mozna okreslic 5 min przy craftowaniu broni(przeciez bylo z tym ok), ciesz sie ze w ogole mozesz wlaczyc u mnie caly ekran jest w errorach, serwer nie smiga mi wcale.

Maciek:
hehe miałem to samo tyle że z myszami(:0), zabili cie? patrz mój post powyżej :D

P.S. Na prawdę nie chce marudzić jak stara baba ale ogólnie uważam, że zrobienie gry online z Follouta to zajefajny pomysł, i właśnie dlatego z przerażeniem patrzę na postępujące zmiany na gorsze i obawiam się że przez nie ta gra padnie totalnie. Panowie którzy tworzycie tę grę błagam nie zabijajcie jej!(:P) Ja bardzo chciałbym(w przyszłości) grać w Fonline już gotowe i komercyjne. Mogę płacić za dostęp do takiej gry lub rzeczy z IM, ale tylko wtedy gdy nie muszę stać i kilka minut gapić się np. na beczkę czy workbrench. Po ostatnim update zacząłem się wręcz zastanawiać nad zakończeniem tej gry. Mogę rozwijać postać przez kilka miesięcy nawet ale wolałbym skupić się na walce niż stać przykuty do surowców i craftu.

ISn2:
Jak ma sie syf i burdel w kodzie, nie poukladana logike to nic dziwnego ze sa takie jaja i co prostrze rzeczy leca na leb i szyje. Do whinerow - Dev'si nie sa od szukania bugow tylko od ich naprawiania wiec o co ta paplanina? Jak juz nie raz i nie dwa ktos zauwazyl sa to nadal beta testy i grajac w ta gre decydujecie sie na jej testowanie - wiec robcie to a noz bedzie lepiej...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version