Other > Zaginione holotaśmy

Komentarze na temat aktualnej wersji FO2238

<< < (32/102) > >>

Dark Angel:
Scypior proszę cię , nie zwiększaj .
przez głupi crafting mam tracić ;D
A lubię się przelogować z NCR do np. Modoc ;)

Bartosz:

--- Quote from: Dark Angel on December 29, 2009, 02:55:11 pm ---A lubię się przelogować z NCR do np. Modoc ;)

--- End quote ---

Ban!

Florek:

--- Quote from: scypior on December 29, 2009, 03:06:20 pm ---Ban!

--- End quote ---
To żart oczywiście? ;)

Wichura:

--- Quote from: Dark Angel on December 29, 2009, 12:07:49 pm ---Tak to jest podlizywanie się . JAKIE TO ADMINI MAJA SUPER POMYSLY WSZYSTKO W 100% SUPER ZGADZAM SIE Z NIMI !!
--- End quote ---
Wziąłeś dziś swoje leki?
Kolego, jeśli zgodę (mniejszą czy większą) z poczynaniami adminów czy tam devów uważasz za podlizywanie się, to zaczynam się martwić o twoje zdrowie psychiczne. Nigdy i nigdzie nie twierdziłem, że zmiany podobają mi się w 100%, a dev-team to moi bogowie i idole od wylizywania rowka, których zdjęcia w formacie 2x2 mam wszędzie na ścianach mieszkania. Nie podoba mi się wiele rzeczy, ale jednak więcej podoba, dlatego jeszcze w to gram.
Naprawdę sądzisz, że jesteś oryginalny wiecznie marudząc, narzekając i zrzędząc? Taka negacja rzeczywistości ustawiona defaultowo? Cóż, kiedy ja miałem 16 lat i pierwsze włosy łonowe, też wydawało mi się to świetnym pomysłem na życie.

--- Quote from: Dark Angel on December 29, 2009, 12:07:49 pm ---Gdy sam szedłem dopiero spotkałem kolejną.
--- End quote ---
I zwiałeś, bo byłeś sam, co jeszcze nie jest takie hańbiące. Hańbiące jest, że rozpowiadasz na prawo i lewo o swojej zajebistości, a przez grupką uzbrojonych karawaniarzy spieprzasz tak samo jak ja, słabeusz w PvP z jednym jedynym charem od wszystkiego. Niestety dla ciebie znów mam rację - jesteś cienki.

Nie przećwiczyłem jeszcze nowych cooldownów, nie mam na to czasu. Mam tylko nadzieję, że powiększenie magazynka w Desert Eagle nie będzie już skutkowało 10-minutowym wyłączeniem warsztatu :>

baaelSiljan:
też ponarzekam :) znowu mi się zgubiła krowa z masą rudy :( cały dzień zbierania buuuu

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version