Other > Zaginione holotaśmy

Cannonball Run - wyścig taksówkami

<< < (3/10) > >>

Wichura:
Kokrołcze, budki, karawany, vertibirdy, ta. Może jeszcze pędzić na zabusowanym workbenchu? Ludzik-taksówka, enough said. Jakie ma szanse nawet taki z 300% outdoorsmanem wobec najmarniejszego Scouta?

Ostrożnie proponuję poniedziałek o 21:00 lub wtorek o tej samej godzinie, rzecz jasna czasu cywilizowanego, w barze w Hub. Chętni proszeni są o nadciąganie na #cannonball od godziny 20:00.

Mimo to skończy się jak zwykle, jeśli nie zgłosi się co najmniej trzech ochotników do roli checkpointów (NCR, VC, SF to jak sądzę absolutne minimum). Ja wiem, że sterczeć w miejscu i rozdawać fanty to niewdzięczne zajęcie, ale bez tego nie ma co się wymałpiać. Mam zaryzykować multi-log na potrzeby tour-de-Wasteland, wylizawszy uprzednio stopy GMom, żeby udawali ślepych przez jakiś czas? Bez sensu.

manero:
Chętnie postoje na checkpoincie. Dawno nie byłem w San Fran ;)

Rojek:
Jeśli wyścig odbędzie się w poniedziałek- zgłaszam się do czekpojntu w Vault City.

Niestety dostałem zaproszenie na picie wódki w poniedziałek. Priorities first.

jan0s1k:

--- Quote from: Florek on July 31, 2010, 12:43:41 PM ---Świetny pomysł! Jan0sik mi choachroacha czy jakoś tak do bazy sprowadził, nada się? ;DDD Powalająca szybkość. :D

Albo karawanÄ™ z krowami... :D

--- End quote ---
zapomnij

DeathCloud:
Fajna iniciatywa (a wÅ‚aÅ›nie zaczoÅ‚em tresować taksówkÄ™).  Mam nadziejÄ™ że wypali. Można by spóbować uzyskać pomoc GMów (znaczy zobaczyć czy któryÅ› by chciaÅ‚ kiwanąć palcem bo prosić ich nie ma sensu).

A nagrodą powinno być kilka dziesiat lub kilka set tys kapsli i żeby ostatecnzie całą ta kasa przepadła jak w filmach ;P

A jak wyjdzie to kiedyÅ› może rozbódować to zrobić cos ala Amazing Race?   

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version