Other > Zaginione holotaśmy
Cannonball Run - wyścig taksówkami
Florek:
Świetny pomysł! Jan0sik mi choachroacha czy jakoś tak do bazy sprowadził, nada się? ;DDD Powalająca szybkość. :D
Albo karawanę z krowami... :D
Stachi:
Proponuje, zeby checkpointy mialy awerness i każda taksówczka wkładała do ręki fant z poprzedniego checka. Tak, żeby ludzie nie biegali jak chcą oraz, żeby kilka taksóweczek nie współpracowało, bo zdarzyć się może, że ten poleci do VC, ten do SF a potem pozbierają fatny w wskoczą do Hub.
Dark Angel:
--- Quote from: Pandemon on July 31, 2010, 12:17:10 pm ---Dark, naucz sie czytać ze zrozumieniem prosze.
--- End quote ---
Poprostu bylem zainteresowany czy latajace Budki , lopaty czy tam miotla moga byc :>
Parano:
Sam kiedyś rzuciłem pomysł wyścigów, czy to mechanicznych wehikułów, czy to karawan. Mogłem nawet użyczyć kilka przywróconych do życia samochodów z mojego złomowiska. Zgłosiło się 0 (słownie zero) chętnych.
Może z ludzikami-taksówkami pójdzie łatwiej. Wyznaczcie konkretny termin to stawię się na starcie, ewentualnie ufunduję jakieś nagrody.
Daro:
--- Quote from: Florek on July 31, 2010, 12:43:41 pm ---Świetny pomysł! Jan0sik mi choachroacha czy jakoś tak do bazy sprowadził, nada się?
--- End quote ---
Choachr... choachroa... choachroacha? A co to w ogóle jest? Chyba chodziło ci o Cockroacha.
Z chęcią wezmę udział w zawodach. Podaj tylko miejsce i czas startu.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version