Other > Zaginione holotaśmy

Cannonball Run - wyścig taksówkami

<< < (2/10) > >>

Florek:
Świetny pomysł! Jan0sik mi choachroacha czy jakoś tak do bazy sprowadził, nada się? ;DDD Powalająca szybkość. :D

Albo karawanę z krowami... :D

Stachi:
Proponuje, zeby checkpointy mialy awerness i każda taksówczka wkładała do ręki fant z poprzedniego checka. Tak, żeby ludzie nie biegali jak chcą oraz, żeby kilka taksóweczek nie współpracowało, bo zdarzyć się może, że ten poleci do VC, ten do SF a potem pozbierają fatny w wskoczą do Hub.

Dark Angel:

--- Quote from: Pandemon on July 31, 2010, 12:17:10 pm ---Dark, naucz sie czytać ze zrozumieniem prosze.

--- End quote ---

Poprostu bylem zainteresowany czy latajace Budki , lopaty czy tam miotla  moga byc :>

Parano:
Sam kiedyś rzuciłem pomysł wyścigów, czy to mechanicznych wehikułów, czy to karawan. Mogłem nawet użyczyć kilka przywróconych do życia samochodów z mojego złomowiska. Zgłosiło się 0 (słownie zero) chętnych.

Może z ludzikami-taksówkami pójdzie łatwiej. Wyznaczcie konkretny termin to stawię się na starcie, ewentualnie ufunduję jakieś nagrody.

Daro:

--- Quote from: Florek on July 31, 2010, 12:43:41 pm ---Świetny pomysł! Jan0sik mi choachroacha czy jakoś tak do bazy sprowadził, nada się?

--- End quote ---
Choachr... choachroa... choachroacha? A co to w ogóle jest? Chyba chodziło ci o Cockroacha.

Z chęcią wezmę udział w zawodach. Podaj tylko miejsce i czas startu.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version