fodev.net
15.08.2009 - 23.06.2013
"Wasteland is harsh"
Home Forum Help Login Register
  • January 12, 2026, 09:03:39 am
  • Welcome, Guest
Please login or register.

Login with username, password and session length
Play WikiBoy BugTracker Developer's blog
Pages: 1 ... 31 32 [33] 34 35

Author Topic: polaczki - wÄ…tek do Å›miechu, jak widzÄ™, nikt nie odpowie, za to FUN majÄ….  (Read 151700 times)

Wichura

• High-Tech Troll

Wichur, nie roztrząsajmy juz tu nic(na publiku), gawiedź śmierdzi, a ja nadal po prostu nie rozumiem cię...dałem bazę, za free, wybuliłem za was i każdy dymał, jak mógł, proste i nie mogę pojąć, jak taki Wredny mi moze w topicu jeszcze sie pojawiać i ty mi tu też.
Tyle.
Chore, rozumiesz, czy nie.
Chciałem ci pomóc zrozumieć, co się stało z twoją krową. A skoro wybrałeś obrzucanie się fekaliami, to reszta dostosowała ton "dyskusji". Tu wprawdzie o flame łatwiej niż o wpierdol nocą na Pradze, ale z reguły kończy się na kilku stronach.

A kto co komu zabrał, to można by do Wielkanocy ustalać. Jak w NCR powołają skarbówkę, możesz mnie podpierdolić :>
Nie biegaj za stadem.

xoen - też mnie to zastanawiało jak ginęła broń, kapsle czy auta. Ale czy coś mówiłem? Nie. Tylko Ty cały czas narzekałeś że brakuje, brakuje i jeszcze raz brakuje. Narzekałeś nawet jak miałeś dla Nas zrobić zbroje. Więc przestań się telepać teraz jak dziwka na mrozie z tym jak to Cie rzekomo wydymali, bo sam nie byłeś lepszy. I odwal się odemnie z tekstem że wyniosłem Ci rzeczy z bazy.

Chciałem ci pomóc zrozumieć, co się stało z twoją krową. A skoro wybrałeś obrzucanie się fekaliami, to reszta dostosowała ton "dyskusji". Tu wprawdzie o flame łatwiej niż o wpierdol nocą na Pradze, ale z reguły kończy się na kilku stronach.

A kto co komu zabrał, to można by do Wielkanocy ustalać. Jak w NCR powołają skarbówkę, możesz mnie podpierdolić :>

Wichur, abstrahujÄ…c od tego, co robiÄ… tu te dzieci, unikasz odpowiedzi na pytanie, luz, wiem ocb.
szkoda, ze dzięki tobie pan Wredny okradał nas aż do olania gry.

Luz, jestes super.
jak zawsze.

xoen - też mnie to zastanawiało jak ginęła broń, kapsle czy auta. Ale czy coś mówiłem? Nie. Tylko Ty cały czas narzekałeś że brakuje, brakuje i jeszcze raz brakuje. Narzekałeś nawet jak miałeś dla Nas zrobić zbroje. Więc przestań się telepać teraz jak dziwka na mrozie z tym jak to Cie rzekomo wydymali, bo sam nie byłeś lepszy. I odwal się odemnie z tekstem że wyniosłem Ci rzeczy z bazy.
zaraz przeczytam, co tu trujesz, ale twoja odpowiedź, gdzie jest 6k, i materiały CAŁEJ BAZY jest prosta:
powiedziałeś mi, że PRZECIEŻ LEŻAŁY i powiniem swoje ,(w MOJEJ BAZIE) trzymać w krowie.
no i czy rozumiesz juz, o co biega z WĄTKIEM, do CIEZKIEJ CHOLERY, czy NIE.

krowa ZNIKŁA, a gnoje mają neororywkę, na moje konto.
Daj spokój już.

i naprawdę, leję na śpiace już śmieci, co mi w wątku bruździły, leję na to, co zginęło i ile godzin straciłem, teraz mogę po prostu powiedzieć: unikajcie tej gry, prawdziwi gracze.
Unikajcie.
Starsi, oczekujacy pewnego rodzaju rewardu za wysiłek gracze: UNIKAJCIE FO, taka rada.
W twarz wam się śmiać będą i nie na bata, tak wygląda FO.

tyle, i niech Dremor z blubberem rządzi i wypierdalać.

nie zapomnijcie zrobić donate z rańca.
Tyle ode mnie, szkoda czasu na dialog, bo dialogu nie ma, najlepszego w nowym roku i liczę, by FO zdechło.

Tyle.
Proste - unikajcie szakali.
« Last Edit: January 09, 2010, 02:26:26 am by xoen »

skejwen

• BBS AKBAR!
    • Brahmins rox

... adres mi daj.

A w jakim celu potrzebujesz czyjs adres?
"Moo-OooooOO! MoMoo.. MmmmoOoo.. Moo!", translate from brahmin to English: "Two things are infinite - brahmin shit and human stupidity! - Brahminstein"

Swoorr

• Komandos

A w jakim celu potrzebujesz czyjs adres?

bo najebac mnie chciał
Twoja stara szczeka na pociÄ…gi, nubie.

Wichura

• High-Tech Troll

Wichur, abstrahujÄ…c od tego, co robiÄ… tu te dzieci, unikasz odpowiedzi na pytanie, luz, wiem ocb.
szkoda, ze dzięki tobie pan Wredny okradał nas aż do olania gry.

Luz, jestes super.
jak zawsze.
Jakie pytanie, na demony i diabły? Naprawdę nie wiem, albo z powodu zalewu postów, albo dlatego, że nie stosujesz za wiele znaków interpunkcyjnych.

Pan wredny nie okradał nikogo, maleńki, przynajmniej ja nie zauważyłem. Ergo nie mogłem mu ułatwiać tego procederu. Ergo pieprzysz bez sensu, zresztą już trzydzieści kilka stron.
Nie biegaj za stadem.

Wygląda na to że jest już tak pijany lub zrozpaczony że pozostał na poprzedniej stronie i tam edytuje ciągle to co napisał.

Swoorr

• Komandos

to jest jego zyciowy dramat i nie nalezy sie z tego smiac

Wichura

• High-Tech Troll

Na uprzejmą prośbę wrzucam:

<Impre>   Imprezobus:
<Impre>   Mam 17 lat, chodzÄ™ do liceum, nie mam wyksztaÅ‚cenia wyższego, nie myÅ›lÄ™ o prywatnych studiach, nie jestem lol-kolesiem i nie wiem co to kulegen, ale radzÄ™ Ci, nie wciÄ…gaj tego wiÄ™cej.
<Impre>   I jestem w stu procentach przekonany iż wykorzystujÄ…c kilka z rzeczy które ja mam, a których Ty nie masz finalnie i ostatecznie CiÄ™ zmiażdżę. Mowa o dystansie do siebie, stylu, poczuciu humoru, zdolnoÅ›ci dedukcji i empatii.
<Impre>   ZrobiÄ™ to co wiÄ™cej zastÄ™pujÄ…c wszystkie znaki przestankowe rodzimym sÅ‚owem "kurwa"
<Impre>   Tak wiÄ™c:
<Impre>   Mówisz o kradzionym silniku kurwa jednak po pierwsze licencja na fallouta już nie dziaÅ‚a i silnik jest ogólnodostÄ™pny kurwa tak wiÄ™c samo Twoje stwierdzenie iż gra dziaÅ‚a na kradzionym silniku jest jakby nie patrzeć kurwa kÅ‚amstwem kurwa.
<Impre>   Po drugie: po drugie serwer kurwa nawet Å›rednio satysfakcjonujÄ…cy dość sporo kosztuje kurwa zaÅ› donacje gÅ‚owÄ™ daje rekordowe nie sÄ… kurwa. Ci kurwa co tÄ™ grÄ™ trzymajÄ… naprawdÄ™ muszÄ… wÅ‚ożyć w niÄ… dość sporo wysiÅ‚ku i nieżadko wÅ‚asnych funduszy kurwa.
<Impre>   DajÄ… coÅ› nie wymagajÄ…c nic w zamian kurwa wiÄ™c owszem kurwa masz prawo zgÅ‚aszać zażalenia czy byÅ› zÅ‚ym na coÅ› kurwa co nie dziaÅ‚a kurwa jednak prawa do nazywania czyjegoÅ› dzieÅ‚a gównem to wedle wszelkich zasad kultury już nie masz kurwa. Nie podoba siÄ™ -kurwa- to nikt do gry nie zmusza kurwa po prostu odejdź kurwa.
<Impre>   Po trzecie: uwierz mi kurwa że w tym momencie pokrzywdzony jest każdy kurwa. Sam bez powodu mam w VC wiÄ™kszy minus reputacji kurwa niż wÅ‚asnej twardej waluty kiedykolwiek w grze kurwa. I czekam aż siÄ™ "Ci kurwa u góry" wyrobiÄ… z tym co majÄ… kurwa by mogli siÄ™ zająć moim skromnym problemem kurwa. Mimo iż dostÄ™p do VC jest jednÄ… z niewielu możliwoÅ›ci treningu tej postaci kurwa nim podniesie broÅ„ nie urywajÄ…c sobie stopy kurwa.
<Impre>   I skoro mówisz o czymÅ› takim jak fallout (co uwierz mi kurwa pamiÄ™tamy) to chciaÅ‚bym CiÄ™ uÅ›wiadomić jakim Å›wiatem sÄ… stany po takiej wojnie kurwa.
<Impre>   Otóż taki Å›wiat ma to do siebie kurwa że każdy w nim myÅ›li tylko jak polepszyć swojÄ… sytuacjÄ™ która kurwa możesz mi wieżyć kurwa najlepszÄ… nie jest kurwa. Polepszenie wÅ‚asnej sytuacji zwyczajowo zwiÄ…zane jest z dokopaniem komuÅ› innemu kurwa.
<Impre>   Tak wiÄ™c jeżeli straciÅ‚eÅ› sprzÄ™t przez buga to przy odrobinie cierpliwoÅ›ci da radÄ™ siÄ™ z "Tymi kurwa u góry" dogadać kurwa. Po drugie kurwa nie zabezpieczajÄ…c siÄ™ przed stratami sam siÄ™ na nie wystawiasz kurwa. Czemu w gangu masz ludzi którym nie ufasz w peÅ‚ni kurwa? DziaÅ‚aj z takimi kurwa o których wiesz kurwa że współpraca z nimi bÄ™dzie z pewnoÅ›ciÄ… korzystna kurwa.
<Impre>   Po za tym masz takÄ… brzydkÄ… cechÄ™ że dzielisz ludzi podÅ‚ug dziwnych kurwa kryteriów kurwa które sam stworzyÅ‚eÅ› i które uznajesz za idealne i ostateczne kurwa.
<Impre>   Tak wiÄ™c chciaÅ‚bym Ci wyjaÅ›nić że robiÄ…c z siebie poÅ›miewisko kurwa zachowujÄ…c siÄ™ jak dziecko neostrady (i wyzywajÄ…c w tym czasie innych użytkowników tej wyjÄ…tkowo sympatycznie kurewskiej kurwa<tutaj przeklÄ…Å‚em kurwa dwa razy> gry od wyżej wymienionych) kurwa uznawaniem innych za przypadkowe ofiary internetu kurwa siebie zaÅ› za komputerowe guru udowadniasz to kurwa iż wybitny z Ciebie egoista i hipokryta kurwa i przykro mi to mówić ale kurwa.
<Impre>   JesteÅ› waszmość gównem.
<Impre>   I do momentu w którym nie przeprosisz użytkowników tego forum i tej gry (tak kurwa wiem moi drodzy że w sumie tylko poÅ›miać siÄ™ daÅ‚o radÄ™) gównem pozostaniesz kurwa.
<Impre>   I mówiÄ™ to ja kurwa 17-latek który ma prawo mówić do Ciebie per gówniarz kurwa panie wyjadaczu kurwa.
<Impre>   Jeżeli masz z tym problem to zapraszam do siebie kurwa możemy siÄ™ spotkać kurwa.
<Impre>   Tylko mam to do siebie iż wykazujÄ™ kompletny brak tolerancji dla braku tolerancji (fanatyczny antyfanatyk :D) i hipokryzji i nie gwarantujÄ™ Twojego bezpieczeÅ„stwa psychicznego i fizycznego kurwa. Po prostu strasznie nas wszystkich takie silÄ…ce siÄ™ na ambicjÄ™ kurwa pokrzywdzone EMO (TAK KURWA JEST) trole kurwa wkurwiajÄ….
<Impre>   I przepraszam za użyte w ostatnim zdaniu dwa wulgaryzmy nie bÄ™dÄ…ce przecinkami kurwa.
<Impre>   Zniknij.
« Last Edit: January 09, 2010, 02:31:17 am by Wichura »
Nie biegaj za stadem.

to jest jego zyciowy dramat i nie nalezy sie z tego smiac

;D chyba Twoje pierwsze zdanie które mnie rozbawiÅ‚o ;) Dobra Panowie, skoÅ„czyÅ‚em robotÄ™, czas odespać. DziÄ™ki za "rozrywkÄ™", miÄ™dzy kodowaniem.

Swoorr

• Komandos

piwosz az takie denne teskty mam  :-\

Wygląda na to że jest już tak pijany lub zrozpaczony że pozostał na poprzedniej stronie i tam edytuje ciągle to co napisał.
witaj, złodzieju, jak widać ,to NIE PROBLEM, po co tu piszesz, jeśli możesz wyjaśnic?
złodzieju?

pamietajmy, to zwykły naciągacz- złodziej o n mnie ocenia.
godzinę po przyjęciu do bazy skroił 12k caps, potem materiały, potem materiały, potem FOCH, potem znikł, Wicuhr go NIBY zabił w bazie potem nagle pan złodziej chodził po bazie, ile wlezie, kradł i tak jest super gościem w klamie apewne, sukę wykarmiła moja baza z pomocą Pana jaśnie fajnego na POLSKICH FORACH O FO Wichura.

Tak to jest.

i mi ot robiÄ… w topicu.
sukÄ… jesteÅ› i WON mi.
służ, kurwo, nowym panom, pana nie miałeś to się rozbestwiłeś.
jeden z drugim.

PROSTE?

Najlepszego w nowym roku, Wichur, szkoda....
« Last Edit: January 09, 2010, 02:35:48 am by xoen »

Swoorr

• Komandos

ta ale po co tyle nerwów ?
Pages: 1 ... 31 32 [33] 34 35

Page created in 0.07 seconds with 189 queries.