własnie pokazałes jak głupi jestes
śmieciem jesteś i WON mi z topicu.
śmieciem jesteś i WON mi z topicu. sry, żśe CI nie poświęacam uwagi, kolego, ale mam coś do zrobienia i CIĘ walę.
Twoja stara szczeka na pociągi, nubie.
Czy już wiesz, co stało się z twoją krową? To zdaje się było przedmiotem dyskusji.
just because we play a post-apocalyptic game doesn't mean we have to accept to see people insulting us of jews.
wiesz, możemy rozszerzyć dyskusję,np." czy kłamałeś, że ubiłeś tego żałosnego złodzieja, itp, a może w tej sytuacji wolisz już IŚC mi z wątku też?
jestes jedynie marnym zalozycielem tego syfu (powod do dumy lol ? ) wiec nie czuj sie "fajniejszy" bo i tak jestes "kupa gówna"
popatrzcie na ten szajs i sobie róbcie FUN, jeśli myślicie, że zbijecie jakokolwiek kapitał.to jest polaczek, kto się dołoży.
popatrzcie na ten szajs i sobie róbcie FUN, jeśli myślicie, że zbijecie jakokolwiek kapitał.to jest polaczek, kto się dołoży.gnoju, zapraszam cie do roku 1984go i pogadajmy o realu.
popatrzcie na ten szajs i sobie róbcie FUN, jeśli myślicie, że zbijecie jakokolwiek kapitał.to jest polaczek, kto się dołoży.gnoju, zapraszam cie do roku 1984go i pogadajmy o realu.--------Wichur, nie roztrząsajmy juz tu nic(na publiku), gawiedź śmierdzi, a ja nadal po prostu nie rozumiem cię...dałem bazę, za free, wybuliłem za was i każdy dymał, jak mógł, proste i nie mogę pojąć, jak taki Wredny mi moze w topicu jeszcze sie pojawiać i ty mi tu też.Tyle.Chore, rozumiesz, czy nie.
http://demotywatory.pl/703455/Dzieci
tragedia
to moze mozesz przy okazji oddać 12 k + 5 k i 200 junku, z 4 alloys, około 20 metal ore, z 10-15 minerals?tak do wiedzy kulegen nowych, taki to typ.i się wpierdala w wątek jeszcze.a jasne, bo to ty tu za twardziela robisz, studencik zapwene, dziesiatki godzin na darmowym neciku i GNOJ.i wyrocznia i ocenia, szakal. WYPIEDRALAJ gnoju mówiłem albo adres mi daj.