Już widze Event wielki z 80 graczami.... "POSZUKIWANIA KROWY XOENA", wszyscy w APA, z gaussami, turboplazmami i vindicatorami....
to w przedszkolu ucza liczyc ? czy w domu masz korki od rodzicow?
Uczą, a co nie dostałeś się? Jaka szkoda :/
Twoja stara szczeka na pociągi, nubie.
Xoen jakbyś był zainteresowany dołączeniem do mojego gangu TSF to spotkajmy się teraz w NCR i to przedyskutujmy
poprostu nie bylem tam wieki temu, ale dobrze miec tam znajomych w tym wypadku ciebie
Ale jego krowa zagina czasoprzestrzeń zatrzymując serwer, który cofa taktowanie procesora i bateryjki w biosie, dzieki czemu sama znika.
ok, ale ja nie chcę się sprzedać, jak te gnoje, nawet w necie.zobacz, co za dzieci, swa zdania PRAWDY i BOLI ich.
Może niech temat zostanie przemianowany na offtopic, bo troche mi wstyd za nas wszystkich
to nasi rodacy.rozumiesz, jak to BOLI....
nie, słuchaj, to Wy złapaliście pomyśł na zaistnienie i NIKT nie pomoże, polaczki.powiem krótko - nie wnikam, wiem, jak to jest, gdy mamy net, w realu wystaqrczyłaby przebieżka i zapierdol takiemu cwaniakowi, jak Swoorr, ale nie ma bata, mamy net i piuntek i rzundzą gnoje.zgłosiłem topic do usunięcia, ja Wam, drodzy moi na mojej stracie, dla was smiesznej widać, nie dam zarobić setki postów, znam takich gnoi od lat i powiem krótko, Polaczku, do ROBOTY, net ci się szybko skończy studenicku.Tyle.