Bo było ich drugie tyle, ile zazwyczaj jest graczy. Jesteś opóźniony w rozwoju, że tego nie widzisz?
chyba ty jestes skoro myslisz ze w mmorpgu, reklamowanym aktualnie tez na moddb zawsze bedzie gralo 100-200 graczy. do tego potrzebny jest bardzo dobry serwer, ktorego teraz po prostu NIE MA, bo dotacje admini postanowili przeznaczyc na kupno serwera pod forum. powinienes tez zaczac zwazac na jezyk, bo ja tez bardzo chetnie przeszedlbym na bluzgi
Cycki opadają. Forum stoi na tym samym serwerze co gra, o ile wiem. Było nawet na NMA. Zresztą ile grajcarków wpłaciłeś na serwer czy serwery, że tak cię boli co się z nimi dzieje? Panowie devowie, oddajcie mu te pieniądze i niech wypieprza :>
nie wiem co do mnie masz, bo ja do ciebie nic, troche szacunku na poczatek by sie przydalo bo to nie jest budka z piwem. darowizny to darowizny, co sie stalo to sie nie odstanie, ale jak widac serwer najzwyczajniej w swiecie LAGUJE przy wiekszej ilosci graczy, to jest fakt, jak nie potrafisz sie z tym pogodzic, to tylko i wylacznie twoj problem
Zaprawdę powiadam, dopatrujesz się drzazgi w oku bliźniego, a nie widzisz kutasa w ustach swoich.Serwer laguje jak diabli, od godziny nie mogę się połączyć. I nie mów o szacunku, bo brzmisz jak złodziej głoszący o szkodliwości kradzieży.
just because we play a post-apocalyptic game doesn't mean we have to accept to see people insulting us of jews.
Już odpowiadam:Przyjdź do NCR z walizka z 40 tysiacami w kapslach to odzyskasz swoja ukochana krowe.