Jodwig fajnie wczoraj Cie zdeptaliśmy 3 razy hahahahahaha a wrednypiwosz już ponoć nie gra i nie zdążył by zagrać z nami tak więc nie pisz kłamstw bo to robisz.
Dajcie ludzie mu spokój i spróbujcie go zrozumieć. Biedaczek stracił krowę, roleplayerzy mu zjedli, do tego okradł go wrednypiwosz z red dots. Wy byście się nie wkurwili?
WARNING: This game may not be suitable for young players. You may die in this game and there is no save function!
50 megaton wkurwienia !
Słuchaj nie będę się z tobą kłócić na wszystko sam zarobiłem.
A ja jestem w BBS co z tego ze do mnie trafiłeś za 199 jak nie zabiłeś
Ale jego krowa zagina czasoprzestrzeń zatrzymując serwer, który cofa taktowanie procesora i bateryjki w biosie, dzieki czemu sama znika.
Allano przez takie posty jak Twój szkoda mi iść na film no ale idę hehe. Ten temat wymiata
Znalazłem Twoją krowę!http://www.youtube.com/watch?v=uSVtPAvZ3y0
No widzisz, twoja krówką się znalazła, a nie mówiłem, że roleplayerzy ją porwali? Jak widzisz nie jest jeszcze za późno więc nadal możemy w nich wbić i odbić twoją krasulę ! ! !
Mam 50% speecha
. Ten temat wymiata
stary, czy uważasz, że mając 31 lat mogę słuchać ściemy?
lol, ale ja nie znam hiszpańskiego...fajna panna um, lemme go for a beer.. brb.
O chlopie to teraz mnie zniszczyles sadzilem, ze masz 14 lat wiec Twoje zachowanie mnie raczej bawilo, jezeli naprawde masz 31 lat to jestes poprostu zalosny ;]Wygrales