Hej, kolego, nie mów mi debilu, skoro nie masz PODSTAW.co masz na mysli moze mi powiedz, albo SPIERDALAJ.
ZDECYDOWANIE czas najwyzszy poszukac przycisku "power" i skorzystac z piatkowego wieczoru, pozdrawiam.
chooj ci w dupę z taką radą.nie rozumiecie nic, tyle widzę.
Nie ma to jak wyzywać kogoś od debili, ale jak już ktoś cię wyzwie (bo na serio zachowujesz się jak debil) to jest już nie w porządku? Powiedz ci tak, roleplayerzy byli głodni, spotkali twoją krowę, zabili ją, upiekli nad ogniskiem i zjedli, kumasz?
Człowieku. Weź się uspokój. Przez takich jak ty jest tu taki burdel
słuchaj, jeśli mam ore place 3 SEKUNDY od tenta i mam DOBRY słuch, proszę cię, krowa, która żyła ze mną od 2vl dałaby znać, że ma problem.3 SEKUNDY DROGI.
Ale jego krowa zagina czasoprzestrzeń zatrzymując serwer, który cofa taktowanie procesora i bateryjki w biosie, dzieki czemu sama znika.
Xoen... Tak na serio i powaznie. Wez wylacz komputer. Ubierz sie cieplo i pojdz na 30-60 minutowy spacerek. Przyjdz do domu, wlacz komputer i na spokojnie przeczytaj to co napisales na forum. Pozdrawiam.
Co napisałem, to wiem.Napisałem to, iż nie można po prostu skazywać IDEĄ pewnej KOMERCYJNEJ gry, zbierać dotacji i nie być w stanie wyjaśnić SYTUACJI w razie problemu.Wiem wiem, ich nie boli.