Hej, kolego, nie mów mi debilu, skoro nie masz PODSTAW.co masz na mysli moze mi powiedz, albo SPIERDALAJ.
ZDECYDOWANIE czas najwyzszy poszukac przycisku "power" i skorzystac z piatkowego wieczoru, pozdrawiam.
chooj ci w dupÄ™ z takÄ… radÄ….nie rozumiecie nic, tyle widzÄ™.
Nie ma to jak wyzywać kogoś od debili, ale jak już ktoś cię wyzwie (bo na serio zachowujesz się jak debil) to jest już nie w porządku? Powiedz ci tak, roleplayerzy byli głodni, spotkali twoją krowę, zabili ją, upiekli nad ogniskiem i zjedli, kumasz?
Człowieku. Weź się uspokój. Przez takich jak ty jest tu taki burdel
słuchaj, jeśli mam ore place 3 SEKUNDY od tenta i mam DOBRY słuch, proszę cię, krowa, która żyła ze mną od 2vl dałaby znać, że ma problem.3 SEKUNDY DROGI.
Ale jego krowa zagina czasoprzestrzeń zatrzymując serwer, który cofa taktowanie procesora i bateryjki w biosie, dzieki czemu sama znika.
Xoen... Tak na serio i powaznie. Wez wylacz komputer. Ubierz sie cieplo i pojdz na 30-60 minutowy spacerek. Przyjdz do domu, wlacz komputer i na spokojnie przeczytaj to co napisales na forum. Pozdrawiam.
Co napisałem, to wiem.Napisałem to, iż nie można po prostu skazywać IDEĄ pewnej KOMERCYJNEJ gry, zbierać dotacji i nie być w stanie wyjaśnić SYTUACJI w razie problemu.Wiem wiem, ich nie boli.