Other > Junktown

polaczki - wątek do śmiechu, jak widzę, nikt nie odpowie, za to FUN mają.

<< < (15/105) > >>

Allano:

--- Quote from: Red Dot on January 08, 2010, 09:23:16 pm ---Allano przez takie posty jak Twój szkoda mi iść na film no ale idę hehe. Ten temat wymiata  ;D

--- End quote ---

Wybacz, nie mogłem się powstrzymać ^^ A Seksmisję widziałem już parę razy więc posiedzę i pośmieję się dalej xD

jodwig:

--- Quote from: Allano on January 08, 2010, 09:22:24 pm ---Znalazłem Twoją krowę!

http://www.youtube.com/watch?v=uSVtPAvZ3y0

--- End quote ---

No widzisz, twoja krówką się znalazła, a nie mówiłem, że roleplayerzy ją porwali? Jak widzisz nie jest jeszcze za późno więc nadal możemy w nich wbić i odbić twoją krasulę ! ! !

EDIT: Mam 50% speecha więc powinieneś mi ulec i pójść ze mną mścić się na roleplayerach za twoją krowę.

xoen:

--- Quote from: Allano on January 08, 2010, 09:22:24 pm ---Znalazłem Twoją krowę!

--- End quote ---

lol, ale ja nie znam hiszpańskiego...

(fajna panna :) )

--- Quote from: jodwig on January 08, 2010, 09:24:40 pm ---No widzisz, twoja krówką się znalazła, a nie mówiłem, że roleplayerzy ją porwali? Jak widzisz nie jest jeszcze za późno więc nadal możemy w nich wbić i odbić twoją krasulę ! ! !

--- End quote ---

um, lemme go for a beer.. brb.
A poważnie - nie zamierzam chyba dziś i w najbliższej przyszłości grać w ten syfny silnik, zrobię sobie moze spacer, albo coś.
Ja naprawdę, wiem, śmieszne, ale liczyłem na RPG FO.
Nie ma celu wierzyć ,ze ci panowie i ich przydupasy cokolwiek z tego zrobią.

Niemniej, powodzenia dla tych, co grają, życzę, nie miejcie żalu za moje słowa w topicu, to boli, gdy się zrozumie, ze daremny, niekontrolowany engine gry po prostu kradnie czas i ktoś na jeszcze dotacje za to.

Tyle.

--- Quote ---Mam 50% speecha
--- End quote ---
gdyby nas zsumować, może bylibyśmy w stanie...:D

--- Quote ---. Ten temat wymiata
--- End quote ---
a rozumiesz go w ogóle?
twój przydupas okradał 4 osoby, to taki fun, LOL?

Freedom:

--- Quote from: xoen on January 08, 2010, 09:20:00 pm ---stary, czy uważasz, że mając 31 lat mogę słuchać ściemy?

--- End quote ---

O chlopie to teraz mnie zniszczyles :D sadzilem, ze masz 14 lat wiec Twoje zachowanie mnie raczej bawilo, jezeli naprawde masz 31 lat to jestes poprostu zalosny ;]

--- End quote ---

Wygrales :D

Allano:

--- Quote from: xoen on January 08, 2010, 09:25:01 pm ---lol, ale ja nie znam hiszpańskiego...

fajna panna :)

um, lemme go for a beer.. brb.

--- End quote ---

I właśnie nam pokazałeś jak bardzo Ci zależy na swojej krowie! Okłamałeś nas wszystkich!!! To okrutne zagranie na naszych uczuciach!

--- Quote from: Freedom on January 08, 2010, 09:26:18 pm ---O chlopie to teraz mnie zniszczyles :D sadzilem, ze masz 14 lat wiec Twoje zachowanie mnie raczej bawilo, jezeli naprawde masz 31 lat to jestes poprostu zalosny ;]

Wygrales :D

--- End quote ---

Allano save's the day!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version