Other > Junktown

polaczki - wątek do śmiechu, jak widzę, nikt nie odpowie, za to FUN mają.

<< < (103/105) > >>

Wichura:

--- Quote from: Swoorr on January 09, 2010, 03:00:13 am ---
opierdalanie lasek pewnie

--- End quote ---
Mówi się "opierdalanie kiełbachy kosmitom".

Powodowany wrodzoną uczynnością cytuję, co następuje:
<Impre>   Xeon, do momentu w którym nie odpowiesz na mojego posta to ja jestem panem topicu i to Ty z niego wypieprzaj : P

Swoorr:
dobrze powiedziane

xoen:

--- Quote from: Swoorr on January 09, 2010, 03:00:13 am ---
opierdalanie lasek pewnie

--- End quote ---
wolę to, niż twoja gejowską zabawę LOLLLLLLLLLLLL.

Jak widzicie, są w naszym światku pedaly, co to na nic nie zareagują, MAJUM net i nie ma bata.

za 10 lat, gdy takie ścierwa Wam odbiorą JAKĄKOLWIEK ROZRYWKĘ w necie|(bo nie pojmą NIC), podziękujcie im.

to będzie ten moment, gdzie zabulicie 2.5 k za phon, z 4k za kompa do NETU, i rynsztok będzie rządził.
gódzcie się na to, mili moi. czy macie WYBÓR?
Polactwo rzundzi.
ma wyższe, zapewne i toto będzie wyznaczać profil, niebawem.
godzicie się?

Swoorr:

--- Quote from: xoen on January 09, 2010, 03:03:50 am ---wolę to, niż twoja gejowską zabawe LOLLLLLLLLLLLL.

HJak widzicie, są w naszym światku pedaly, co to na nic nie zareagują, MAUJUM net i nie ma bata.

za 10 lat, gdy takie ścierwa Wam odbiorą JAKĄKOLWIEK ROZRYWKĘ w necie|(bo nie pojmą NIC), podziękujcie im.

to będzie ten moment, gdzie zablulicie 2.5 k za phon, z 4k za kompa do NETU, i rynsztok bęzdzie rządził.

gódzcie się nato, mili moi.

--- End quote ---

fajne masz plany na przyszlosc ale radzil bym ci je przemyslec jeszcze raz

Wichura:

--- Quote from: Swoorr on January 09, 2010, 03:03:03 am ---kto to impre?

--- End quote ---
Taki pan, z którym odbywałem najlepsze rajdy po Pustkowiu swego czasu. Ponieważ to zacny człowiek, zabierał do 9 osób na te wycieczki. Cycki z masłem, powiadam ci.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version