Other > Junktown

polaczki - wątek do śmiechu, jak widzę, nikt nie odpowie, za to FUN mają.

<< < (102/105) > >>

Swoorr:

--- Quote from: xoen on January 09, 2010, 02:49:09 am ---dremor to ty?

--- End quote ---

nieeeeee

Wichura:

--- Quote from: xoen on January 09, 2010, 02:42:17 am ---Posłuchaj, zanim skażesz mnie na-do-rana-się-wyjaśnianie - wiesz, ze krzywdy NIGDY nikomu z NIBYzaufanych nie zrobiłem, nosiłem wam materiały w wolnej chwili, crafting sobie na TWÓJ koszt pan Wrendy robił a było na tego, tamtego, owego i ty i pan wredny znikł, bo chciało się wam gangów, cudów na patyku, mam nadzieje, ze te cuda macie i was sposoruje jakis w pisdu super koles, jak ten, co mi tu sie wcina, zapewne.

Tylko wystarczyło powiedziec.
--- End quote ---
Chciało mi się, kolego najmilszy, gry dla rozrywki, a nie nudy na skałkach, bo w bazie nic nie ma i znów trzeba ukopać. Jak tylko zmieniłem barwy, od razu zacząłem się lepiej bawić, o co od początku chodziło - to jest TYLKO GRA.
Teraz znów zmieniłem barwy i gra mi się jeszcze lepiej, ciągle mam co robić. I nie jest to sterczenie z młotkiem w jednym miejscu przez kilka godzin.

O ile wystartować pomogli pewni uprzejmi ludzie, o tyle teraz ja i moje dziewczęta utrzymujemy się sami. Co więcej, radzą sobie nadspodziewanie dobrze, czym jestem mile zaskoczony.

I co ty do cholery masz z tymi studiami? Nie pojmuję nijak.

Swoorr:
dlaczego sadzisz ze to ja jestem Dremor?

xoen:

--- Quote from: Swoorr on January 09, 2010, 02:52:31 am ---dlaczego sadzisz ze to ja jestem Dremor?

--- End quote ---
boś śmieć.
cya, mam robotę.

Wichura, chciałem ci oszczędzić tematu, ale po co na publuku drążysz...mnie oszukałeś , nowym panom co mówisz mi zwisa.
a wystarczyło powiedzieć.

Swoorr:

--- Quote from: xoen on January 09, 2010, 02:59:14 am ---boś śmieć.
cya, mam robotę.

--- End quote ---

opierdalanie lasek pewnie

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version