Other > Junktown

polaczki - wątek do śmiechu, jak widzę, nikt nie odpowie, za to FUN mają.

<< < (86/105) > >>

xoen:

--- Quote from: Moonred on January 09, 2010, 01:11:49 am ---

--- End quote ---
zdaj sobie sprawę, że jeśli to ma być grafika, to ŻENADA.

--- Quote ---I trochu kurwa kultury
--- End quote ---

to może tym złodziejom i panom OT dasz to info?

wrednypiwosz:
A po jaką cholerę ktos miałby to tłumaczyć? Napisałeś temat o krowie w dwóch miejsach, w dziale PL został on wytłumaczony, Ty tego nie zrozumiałeś i jedziesz po wszytkich, ale to nasza wina...

skejwen:
Jesli masz jakis problem to wyjasnij w czym rzecz. I mala prosba - napisz to poprawnie uzywajac interpunkcji.

Mystyr:

--- Quote from: xoen on January 09, 2010, 01:06:24 am ---boshe, to była moja druga, oddana mi krowa,...ona naprawdę nie powinna łśużyć nabijaniu EGO polaczkom, skoro straciłem ją nie z ICH przyczyny.

--- End quote ---
no ale co poradzisz panie. W sumie zawsze można sobie kupić psa, pies jest bardziej wierny niż krowa.

--- Quote ---Niemniej, zauważmy zmiany w ILOŚCI posów na NOWYM forum FO i oceńmy, PO CO te 2kilka stron.
Po to, by dzieci neo sobie nabiły..proste?

--- End quote ---
trza też czasem przyskillować stukanie (w klawiaturę), nie ma to tamto

--- Quote ---Ale dzieci neo rządzą, więc nie ma bata.

--- End quote ---
ja tam wole upc

--- Quote ---ale zrozum komputer to nie wszystko krowa tez

--- End quote ---
a tam pieprzysz

Swoorr:

--- Quote from: xoen on January 09, 2010, 01:10:42 am ---nie no, jasne, dzieci sobie w pseudoploskim dzile nabijają, totalna konfuzja, bo tego nikt TRANSLAOTREM sobie nie przetłumaczy i ja będę dawał 200+ postó w topicu DEBILOM, bo mogą.

a polaczek moderator pewnie pije w knajpie w swoim studenckim miasteczku, jutro sie ocknie i się zdziwi.

--- End quote ---

tu nie chodzi o posty, nawet mysle ze nikogo nie obchodza posty ty taki fun robisz niezla beka z ciebie jest i zapamietaj se zelazna zasade "Server owners and Dev team does not take responsibility for damages caused by rollbacks/server crashes and does not offer refunds SRY! " cos w tym stylu :P

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version