Other > Junktown

polaczki - wątek do śmiechu, jak widzę, nikt nie odpowie, za to FUN mają.

<< < (85/105) > >>

Swoorr:

--- Quote from: xoen on January 09, 2010, 01:06:24 am ---boshe, to była moja druga, oddana mi krowa,...ona naprawdę nie powinna łśużyć nabijaniu EGO polaczkom, skoro straciłem ją nie z ICH przyczyny.

Niemniej, zauważmy zmiany w ILOŚCI posów na NOWYM forum FO i oceńmy, PO CO te 2kilka stron.
Po to, by dzieci neo sobie nabiły..proste?

I zdążyłem posłuchać już wycieczek osobistych, ten gnój GM i ten gNOJ mod forum nie raczył reagować, mamy ładny fun, każdy sobie moze mnie podptać, a ja o krewę pytałem tylko na początku.

Ale dzieci neo rządzą, więc nie ma bata.

--- End quote ---

ale zrozum komputer to nie wszystko krowa tez

skejwen:
Zalozmy ze jest noc z piatku na sobote... zazwyczaj ludzie o tej porze proboja sie rozerwac po tygodniu pracy...

wrednypiwosz:
Tylko co GM, mod czy dev mają zrobić w tej prawie? Przy cofaniu czasu na serwerze to normalne że coś znika, albo respawn jest w innym miejscu np. sprzed kilku minut lub godzin. Mają specjalnie dla Ciebie pisać po nocach poprawki bo Ty tak chcesz?

xoen:

--- Quote from: wrednypiwosz on January 09, 2010, 01:08:35 am ---Tylko co GM, mod czy dev mają zrobić w tej prawie? Przy cofaniu czasu na serwerze to normalne że coś znika, albo respawn jest w innym miejscu np. sprzed kilku minut lub godzin. Mają specjalnie dla Ciebie pisać po nocach poprawki bo Ty tak chcesz?

--- End quote ---
nie no, jasne, dzieci sobie w pseudoploskim dziale nabijają(bo studenciki z eeeeeee lapami nawet na wykładach będą ciac w FFSOnline), topic rano będzie totalną konfuzją, bo tego nikt TRANSLATOREM sobie nie przetłumaczy i ja będę dawał 200+ postów topicu DEBILOM, bo mogą.

a polaczek moderator pewnie pije w knajpie w swoim studenckim miasteczku, jutro sie ocknie i się zdziwi.

Wichura:

--- Quote from: xoen on January 09, 2010, 01:06:24 am ---boshe, to była moja druga, oddana mi krowa,...ona naprawdę nie powinna śłużyć nabijaniu EGO polaczkom, skoro straciłem ją nie z ICH przyczyny.

Niemniej, zauważmy zmiany w ILOŚCI posów na NOWYM forum FO i oceńmy, PO CO te 2ściakilka stron?
Po to, by dzieci neo sobie nabiły..proste?
I zdążyłem posłuchać już wycieczek osobistych, ten gnój GM i ten gNOJ mod forum nie raczył reagować, mamy ładny fun, każdy sobie moze mnie podeptać, a ja o krowę pytałem tylko na początku.

Ale dzieci neo rządzą, więc nie ma bata.
powodzenia.

--- End quote ---
Już dostałeś odpowiedź, nawet jedną przed momentem, gdzie twoja krowa.

Moderatorzy to też ludzie, czasem potrzebują spać. I trochu kurwa kultury, moderatorem tutaj jest kobieta.

Mam łącze z kablówki, nie neostradę. Try again.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version