boshe, to była moja druga, oddana mi krowa,...ona naprawdę nie powinna łśużyć nabijaniu EGO polaczkom, skoro straciłem ją nie z ICH przyczyny.Niemniej, zauważmy zmiany w ILOŚCI posów na NOWYM forum FO i oceńmy, PO CO te 2kilka stron.Po to, by dzieci neo sobie nabiły..proste?I zdążyłem posłuchać już wycieczek osobistych, ten gnój GM i ten gNOJ mod forum nie raczył reagować, mamy ładny fun, każdy sobie moze mnie podptać, a ja o krewę pytałem tylko na początku.Ale dzieci neo rządzą, więc nie ma bata.
Twoja stara szczeka na pociągi, nubie.
Tylko co GM, mod czy dev mają zrobić w tej prawie? Przy cofaniu czasu na serwerze to normalne że coś znika, albo respawn jest w innym miejscu np. sprzed kilku minut lub godzin. Mają specjalnie dla Ciebie pisać po nocach poprawki bo Ty tak chcesz?
boshe, to była moja druga, oddana mi krowa,...ona naprawdę nie powinna śłużyć nabijaniu EGO polaczkom, skoro straciłem ją nie z ICH przyczyny.Niemniej, zauważmy zmiany w ILOŚCI posów na NOWYM forum FO i oceńmy, PO CO te 2ściakilka stron?Po to, by dzieci neo sobie nabiły..proste?I zdążyłem posłuchać już wycieczek osobistych, ten gnój GM i ten gNOJ mod forum nie raczył reagować, mamy ładny fun, każdy sobie moze mnie podeptać, a ja o krowę pytałem tylko na początku.Ale dzieci neo rządzą, więc nie ma bata.powodzenia.
I trochu kurwa kultury
boshe, to była moja druga, oddana mi krowa,...ona naprawdę nie powinna łśużyć nabijaniu EGO polaczkom, skoro straciłem ją nie z ICH przyczyny.
Niemniej, zauważmy zmiany w ILOŚCI posów na NOWYM forum FO i oceńmy, PO CO te 2kilka stron.Po to, by dzieci neo sobie nabiły..proste?
Ale dzieci neo rządzą, więc nie ma bata.
ale zrozum komputer to nie wszystko krowa tez
nie no, jasne, dzieci sobie w pseudoploskim dzile nabijają, totalna konfuzja, bo tego nikt TRANSLAOTREM sobie nie przetłumaczy i ja będę dawał 200+ postó w topicu DEBILOM, bo mogą.a polaczek moderator pewnie pije w knajpie w swoim studenckim miasteczku, jutro sie ocknie i się zdziwi.
no ale co poradzisz panie. W sumie zawsze można sobie kupić psa, pies jest bardziej wierny niż krowa.trza też czasem przyskillować stukanie (w klawiaturę), nie ma to tamtoja tam wole upca tam pieprzysz
jak my niszczymy engine?
jak my niszczymy engine? odpowiedz xeon cwaniaku jak ty pieknie umiesz unikac odpowiedzi na pytania
kogo obchodzi ze wolisz upc?
A ty pięknie robić spam, już chyba 5 raz to napisałeś, odpuść sobieZamknij dupe i spierdalaj wreszcie spać