http://img691.imageshack.us/img691/5549/polskiepustkowia.png
Twoja stara szczeka na pociągi, nubie.
kurwa co ci przeszkadza neo ??
stanał ci alfred?
W jaki sposob gracze moga niszczyc engine? to dla mnie wielka zagadka...
jauż ci coś mówiłem, ADRES gnoju to pogadam z twoją starą, ZROZUMIANO, WON.,
Jezu.. ludzie do mnie dzwonią żebym przyszedł i zobaczył. Ostatni raz, cholera. Xoen. Człowieku - Ty nie pytałeś o krowę w 1 poście. Ty posłałeś totalny zjeb w kierunku admina, moda czy deva. Postawę miałeś CZYSTO ROSZCZENIOWĄ. Zero dobrej woli. Nie dziw się, że spotkało się to z delikatną odmową. Natomiast w temacie o tym że jest bug z krową i że to się zdarza to na początku przewinęło się to parę razy. Ty po prostu jesteś osobą ksobną i widzisz tylko to co chcesz zobaczyć i wszystko bierzesz do siebie. Jeśli po tym jak wytrzeźwiejesz nie przejdzie Ci, naprawdę, idź do psychologa. Dla dobra siebie przede wszystkim. Etyka zawodowa (Moon, masz bęcki) kazała mi człowieka potraktować poważnie. Dobranoc ekipo.
i chuj moge ci podac i nic z nim nie zrobisz myslisz ze jestes kozak bo adres chcesz, ale zrozum ze jestes pojebanym krowo-jebcom
Postawa roszczeniowa?oddaj mi 12 godzin straconego czasu i mnie nie wkurwiaj swoim przedłuzonym pod publikę postem.Wiem, kogoś zainspirujesz zapewne, ale chcesz mnie rozśmieszyć na koniec tego gównianego spamu, który robicie, czy jak.Uważasz, że gdy się skupisz, i słowa ładnie napiszesz, to masz rację czy CO.
Btw xoen musiał naprawdę kochać tą krowę.