@TheRiot!
Czy Twój post wniósł coś do tematu? Nie ma również nic wspólnego z tym, co mówi Tomowolf. Nie trolluj.
Na temat, wasteland is harsh jak to mówią
Być może niewielu ludzi ma dostęp do jakichś zaawansowanych cheatów, ale tak jak mówi Tomowolf - można sobie sprawić taki automat, żeby ci celował za każdym razem w oczy kiedy strzelasz, jesteś szybszy od przeciwnika.
Nieskończone serie, no reload? Nie spotkałem się z takim czymś... Być może miałeś tylko takie wrażenie - jak ktoś jedzie na Jet(jeden z narkotyków), to dostaje dużo dodatkowych Action Points na jakiś czas. Może iść ileś tam serii. Pewnie wystarczy, aby zabić Twoją postać, a Ty sobie myślisz "Jak on to zrobił? Cziter". Strzelanie bez ładowania? Nie wiem, jak mógłbyś dostrzec coś takiego. Musiałbyś się bardzo skupić, by obserwować każdą akcję wykonaną przez przeciwnika - przeładowywanie jest błyskawiczne. Nawet jeśli, też jest możliwym że to tylko Twoje odczucie, ponieważ różne bronie mają różne pojemności magazynków...
Tracking - pewnie chodzi Ci o chodzenie za kimś po World Map. Po prostu w mieście jedna osoba oznacza drugą jako lidera, gdy lider wychodzi z miasta, tamta osoba może za nim podążyć. Lider o tym nie wie, jeśli nie jest spostrzegawczy. Po prostu za każdym razem, gdy wyjdziesz z miasta, popatrz sobie na lewo od mapy, tam masz listę graczy w drużynie. To tyle.
Nie powinieneś się dziwić na gościa, który Cię rozwalił z pięści. To normalne. Sam tak robiłem