"..tracking, nieskończone serie albo no-reload.."
Nikt nigdy nie slyszał o takich cheatach w tej grze poza Tobą. Chyba na różnych serwerach gramy.
Nie mam bladego pojęcia jak oni to robią ale naprawdę rzygać mi się chce jak widzę takich ludzi dokładnie 10 min temu koleś rozwalił mnie z gołej pięści waląc krytyk za krytykiem od 20 do 51 na koniec robiąc mi dziurę w płucach.
http://www.fo2238.fodev.net/wiki/UnarmedSpójrz na to jakie bonusy do szansy na trafienia krytyczne ma unarmed. Taki piercing strike to +40%, dodaj do tego +21% za 3more criticals i bonus za celowanie w oczy. Przemyśl to i zastanów się czy szansa na zaliczenie krytyka w takiej sytuacji jest wysoka czy nie. Cholerni cziterzy!!!111!!11
Po za tym zaczyna robić się tu off top a ja chciałem się dowiedzieć sztuczek apropo rekrutacji merców. Jeśli niema nikt więcej jakiejś użytecznej rady to bardzo proszę nie nabijać sobie postów w moim temacie.
Wiesz, jeśli opowiadasz nam takie bajeczki to możesz się spodziewać, że Cię ktoś sprostuje i zaprzeczy. Jeżeli jeszcze uparcie upierasz się przy swoim, to na własne życzenie sobie temat zaśmiecasz.
Wersja RJ ("Tak czy siak moze mial dwa SMG i nie zauwazyles jak zmienial bron albo obrywales od goscia, ktorego miales poza FoV") jest najbardziej prawdopodobna.
Nie unoś się tak i nie obrażaj. To do Ciebie należy obowiązek udowodnienia tego co piszesz. Szczególnie jeśli piszesz o takich niewiarygodnych historiach;]