Other > Zaginione holotaśmy

Rozwiązanie problemu setek altów.

<< < (5/45) > >>

Wichura:

--- Quote from: KerUr on June 08, 2010, 02:08:29 pm ---Dlatego użyłem słowa podobno
Ok wiec nadal pnedrivy za 30zl działają :/

Co do zapaleńcow to juz tego sie nie powstrzyma, tylko ilu takich jest by wydac nawet te 200-300 zl by sobie poaltowac na jakimś starym wraku kompa z komisu

Pozwalając im nadal altowac i mówię tu głownie o PvP owcach,  pozwalamy na ustalenie ich zasad , przejeli juz gre robiąc z niej chorą napierdalankę a teraz jeszcze mnożą swoje alty bojowe na potęgę.   

Morał ? Ograniczyc PvP 
--- End quote ---
Mój kosztował 80 zł, bo to dobry pendrive jest.

Ilu wyda ostatnie grajcarki, żeby pograć w ulubioną grę? Bo ja wiem, połowa, może więcej. To nie są jakieś kosmiczne pieniądze, kratka byle jakiej wódki kosztuje więcej.

Fast reloga używają już nawet ostatnie nuby, więc czepianie się w tym przypadku graczy PvP zakrawa na paranoję. Poza tym jak wyobrażasz sobie ograniczenie PvP? Zmusić każdego pod groźbą kasacji postaci, żeby raz na tydzień wycrafcił pięć skórzanych kurtek i co najmniej dziesięć minut sterczał na bazarze w NCR, pieprząc jakieś bzdury? Bez sensu.

KerUr:
Czyli co to jak w moim poście powyżej ? Żremy kupe ?!?! "o jaka dzisj sycąca kupa jest mniam manim'"  smacznego ja dziękuje  

1 . problem ilości craftu nie dotyczy większości grczy tylko pewnej wyselekcjonowanej grupy
2. przyzwolenie na craft w ilosciach PvPowych przyczyniło by sie ze nic by nie miało wartosci
3. TAK nie było by tylu altów , NIE było by tez sensu gry było by tylko czyste napierdalanie
4. Devowie muszą sobie zadac jedno zajebiscie ważne pytanie : CZYM ma byc FOnline

PROSTE

Wichura:
Nie.
Jesteś jak zwolennik demokracji, który wprawdzie nie wie, dlaczego demokracja jest do dupy, ale jedyną alternatywą jaką widzi jest anarchia i bezprawie.

Nie ma i nie było ogólnodostępnego sprzętu typu Gauss Dildo i APA - można to znaleźć w losowych spotkaniach, ludek chwali się screenami, nawet ktoś zamieszczał ofertę sprzedaży amunicji 2mm EC, tej gaussowej. I co? Banda gówniarzy "wozi się w APA"? Nigga, please.

No i dalej nie wiem, jak chcesz ograniczyć to nieszczęsne PvP - zizualizować wszędzie miliony strażników z miliardem HPków?

Rejfyl:
kerur: Tylko czemu od razu zakładasz, że jak kogos interesuje pvp to jest z definicji gówniarzem ;] Ja mógłbym powiedzieć to samo o osobach rzucajacych takimi inwektywami na forum. Crafterzy też korzystają z fast relogow. Po to by ominąc graniczenia związane z cooldownami.

Lepiej skupmy sie na dyskusji o tym jak można to ograniczyć i jak  pozbyc sie altow nie tracac przyjemnosci z gry. Bo granie jedna postacia jest naprawde trudne. Jestes armorerem 3lvl? Pożegnaj się z broniami high tech. Jesteś lekarzem? No to w ogole masz przesrane, bo bedziesz musial kupowac od kogos ammo.

KerUr:

--- Quote from: Wichura on June 08, 2010, 02:42:27 pm ---Nie.
Jesteś jak zwolennik demokracji, który wprawdzie nie wie, dlaczego demokracja jest do dupy, ale jedyną alternatywą jaką widzi jest anarchia i bezprawie.

Nie ma i nie było ogólnodostępnego sprzętu typu Gauss Dildo i APA - można to znaleźć w losowych spotkaniach, ludek chwali się screenami, nawet ktoś zamieszczał ofertę sprzedaży amunicji 2mm EC, tej gaussowej. I co? Banda gówniarzy "wozi się w APA"? Nigga, please.

No i dalej nie wiem, jak chcesz ograniczyć to nieszczęsne PvP - zizualizować wszędzie miliony strażników z miliardem HPków?

--- End quote ---

1.nie chodzi o to czego jestem zwolennikiem ale o czym jest TU mowa

2.czytaj ze zrozumieniem bo nie napisąłem ze 10 APA jest ogólno dostepne

3.nie o ograniczaniu PvP jest to temat

--- Quote from: Rejfyl on June 08, 2010, 02:45:11 pm ---kerur: Tylko czemu od razu zakładasz, że jak kogos interesuje pvp to jest z definicji gówniarzem ;] Ja mógłbym powiedzieć to samo o osobach rzucajacych takimi inwektywami na forum. Crafterzy też korzystają z fast relogow. Po to by ominąc graniczenia związane z cooldownami.

Lepiej skupmy sie na dyskusji o tym jak można to ograniczyć i jak  pozbyc sie altow nie tracac przyjemnosci z gry. Bo granie jedna postacia jest naprawde trudne.

--- End quote ---

1. Zakładam nie mowie ze są same gówniarze, ale to dzieki PvP jest taki a nie innych poziom altów - i jesli to nie jest prawda to ja nic nie wiem o tej grze

2.Czytałes posty powyżej ? NIE ?? to przeczytaj jest tam mowa o tym z esie nie opyla ich ograniczac 

3. trudonśc i przyjemnosc w tym momencie są powiązane bo jak na cos ciężko zapracujesz to to cos ci sprawia przyjemność

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version