Other > Zaginione holotaśmy

Rozwiązanie problemu setek altów.

<< < (4/45) > >>

Raien:
Dlaczego ludzie ograniczeni chcą bardziej ograniczać innych? Nie pojmuję tego.

KerUr:

--- Quote from: Raien on June 08, 2010, 02:09:58 pm ---Dlaczego ludzie ograniczeni chcą bardziej ograniczać innych? Nie pojmuję tego.

--- End quote ---

Co masz na myśli ?

Raien:
Nie lepiej rozwinąć inne aspekty gry niż ciągle domagać się ograniczenia czegoś? W ten sposób gra nigdy nie rozwinie się, ale to jest offtop, więc nie ma sensu tutaj pisać o tym.

MANIAC-RULES:
Każde zabespieczenie da sie obejść...

Wiec... Możesz wymyślać nowe a i tak po jakimś czasie i tak ktoś je obejdzie...

Poza tym większość ludzi ma przynajmniej 2 kompy ( najczęściej PC + LAPTOP )

Ja mam 4 Kompy + laptop ;]

KerUr:
No dobra to należało by sie zastanowić na czym ma polegać ta gra ?

Na wprowadzaniu nowych modułów i pozostawianiu ich bez kontroli czy wprowadzaniu ich w celu urozmaicenia gry ale na pewnych zasadach ?

przypuścmy ze devowie wprowadzają 10 APA na cały świat FO, a po tygodniu jest juz 1000 APA,

To  co w takim razie ? należny to olać, bo jakiś gówniarz chce sie pobujać każdym swoim altem bojowym po PvP miastach i znalazł na to sposób, czy może udowodni mu ze sie myli ?

Bo jeśli anarchia jest najlepszą formą sprawowania rządów to cały "real" pomylił sie w działaniu.

FO jest sterroryzowany przez graczy PvP (według mnie) i teraz to PvPowcy mówią jak FO ma wyglądać - to jest chore i na to trzeba brac leki , i w takim razie jak miliony much żrą kupe to znaczy ze ona jest dobra ?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version