Other > Zaginione holotaśmy
Rozwiązanie problemu setek altów.
Raien:
Dlaczego ludzie ograniczeni chcą bardziej ograniczać innych? Nie pojmuję tego.
KerUr:
--- Quote from: Raien on June 08, 2010, 02:09:58 pm ---Dlaczego ludzie ograniczeni chcą bardziej ograniczać innych? Nie pojmuję tego.
--- End quote ---
Co masz na myśli ?
Raien:
Nie lepiej rozwinąć inne aspekty gry niż ciągle domagać się ograniczenia czegoś? W ten sposób gra nigdy nie rozwinie się, ale to jest offtop, więc nie ma sensu tutaj pisać o tym.
MANIAC-RULES:
Każde zabespieczenie da sie obejść...
Wiec... Możesz wymyślać nowe a i tak po jakimś czasie i tak ktoś je obejdzie...
Poza tym większość ludzi ma przynajmniej 2 kompy ( najczęściej PC + LAPTOP )
Ja mam 4 Kompy + laptop ;]
KerUr:
No dobra to należało by sie zastanowić na czym ma polegać ta gra ?
Na wprowadzaniu nowych modułów i pozostawianiu ich bez kontroli czy wprowadzaniu ich w celu urozmaicenia gry ale na pewnych zasadach ?
przypuścmy ze devowie wprowadzają 10 APA na cały świat FO, a po tygodniu jest juz 1000 APA,
To co w takim razie ? należny to olać, bo jakiś gówniarz chce sie pobujać każdym swoim altem bojowym po PvP miastach i znalazł na to sposób, czy może udowodni mu ze sie myli ?
Bo jeśli anarchia jest najlepszą formą sprawowania rządów to cały "real" pomylił sie w działaniu.
FO jest sterroryzowany przez graczy PvP (według mnie) i teraz to PvPowcy mówią jak FO ma wyglądać - to jest chore i na to trzeba brac leki , i w takim razie jak miliony much żrą kupe to znaczy ze ona jest dobra ?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version