Other > Československé fórum

Vítej v pustině

<< < (3/4) > >>

-Fojtik-:
Má postavu co začala dneska hrát a na avataru je týpek s flamerem, už poslal několik zkomolenejch příspěvku v jiným jazyce o blueprintech.

Kelin:
Ten kluk musí trpět nějakou psychickou poruchou rozdvojení (roztrojení,...) osobnosti, jináč si to nedovedu představit  ;D

Mayck:
To ne, on jen dělá scammy v market sekci... Vždycky, když se to roznese udělá si novej forum alt. Poslední dobou, k tomu přidává tunu nesmyslnejch příspěvků, aby si nahnal speech a vypadal důvěryhodnějc. Potom nažene nějakýho člověka pod záminkou dobrého obchodu do VC a tam ho s kumpány oddělá.  (většinou prodává rare stuff)
Třeba během dneška vydražil avenger minigun BP, přes dražbu v PMkách a úspěšně ho prodal člověku(jinýmu forum altu), co na forku nebyl online přes tejden ;D

Kelin:
Tohle je stejně svinstvo, neříkám wasteland harsh ok nenamítám nic, ale aspoň nějaký základní mechanismus ochodu mezi hráči by měl fungovat. Tři sezóny dozadu jsem si dohodl kšeft s nakym typkem Express (měnil přezdivku i na Fikser nebo tak nějak) a šel mu prodat gaussku do NCR, přišla postava Pan Daeb a jeho kumpáni mě burstli a zabili, on jen zlootoval gaussku. To bylo naposled co jsem kšeftoval s někým koho neznám  ;)

Mortisian:
Ahojte, nájdu sa tu ešte dáky aktívny hráči?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version