Other > Československé fórum
VÃtej v pustinÄ›
ronillon:
--- Quote from: Mortisian on September 10, 2012, 08:19:21 PM ---Ahojte, nájdu sa tu eÅ¡te dáky aktÃvny hráÄi?
--- End quote ---
Jak kde
Aequiraetor:
Nepotkal jste nÄ›kdo na cestách chlápky jménem Screwdriver, Al Capone, JežÃÅ¡ nebo Raul5?
Glumer:
--- Quote from: Aequiraetor on February 06, 2013, 06:40:49 AM ---Nepotkal jste nÄ›kdo na cestách chlápky jménem Screwdriver, Al Capone, JežÃÅ¡ nebo Raul5?
--- End quote ---
Jen mi nÄ›co Å™Ãká Raul5 a možná Screwdriver myslÃm, že jsem je vidÄ›l nÄ›kde na severu Reno nebo Den.
J.F.Payne:
ZdravÃm. Protože jsem svého Äasu ujÞdÄ›l na Falloutech a pozdÄ›ji na Falloutu PnP, Å™ekl jsem si, že to tu zkusÃm. Hraju tu už dva dny a celkem mÄ› to chytlo, i když je trochu stresujÃcà si neustále dokola obstarávat novou výbavu :)) Máte nÄ›jaké tipy, kde potkat ÄŒechy, ke komu se pÅ™idat, nebo tak?
Postava je Jack Westman, specializace na small guns, outdoorsman a barter.
Glumer:
--- Quote from: J.F.Payne on April 01, 2013, 01:32:19 PM ---ZdravÃm. Protože jsem svého Äasu ujÞdÄ›l na Falloutech a pozdÄ›ji na Falloutu PnP, Å™ekl jsem si, že to tu zkusÃm. Hraju tu už dva dny a celkem mÄ› to chytlo, i když je trochu stresujÃcà si neustále dokola obstarávat novou výbavu :)) Máte nÄ›jaké tipy, kde potkat ÄŒechy, ke komu se pÅ™idat, nebo tak?
Postava je Jack Westman, specializace na small guns, outdoorsman a barter.
--- End quote ---
Můžeš zkusit nás ;-) http://hawks.forumczech.com/
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version