Other > Československé fórum
Vítej v pustině
ronillon:
--- Quote from: Mortisian on September 10, 2012, 08:19:21 pm ---Ahojte, nájdu sa tu ešte dáky aktívny hráči?
--- End quote ---
Jak kde
Aequiraetor:
Nepotkal jste někdo na cestách chlápky jménem Screwdriver, Al Capone, Ježíš nebo Raul5?
Glumer:
--- Quote from: Aequiraetor on February 06, 2013, 06:40:49 am ---Nepotkal jste někdo na cestách chlápky jménem Screwdriver, Al Capone, Ježíš nebo Raul5?
--- End quote ---
Jen mi něco říká Raul5 a možná Screwdriver myslím, že jsem je viděl někde na severu Reno nebo Den.
J.F.Payne:
Zdravím. Protože jsem svého času ujížděl na Falloutech a později na Falloutu PnP, řekl jsem si, že to tu zkusím. Hraju tu už dva dny a celkem mě to chytlo, i když je trochu stresující si neustále dokola obstarávat novou výbavu :)) Máte nějaké tipy, kde potkat Čechy, ke komu se přidat, nebo tak?
Postava je Jack Westman, specializace na small guns, outdoorsman a barter.
Glumer:
--- Quote from: J.F.Payne on April 01, 2013, 01:32:19 pm ---Zdravím. Protože jsem svého času ujížděl na Falloutech a později na Falloutu PnP, řekl jsem si, že to tu zkusím. Hraju tu už dva dny a celkem mě to chytlo, i když je trochu stresující si neustále dokola obstarávat novou výbavu :)) Máte nějaké tipy, kde potkat Čechy, ke komu se přidat, nebo tak?
Postava je Jack Westman, specializace na small guns, outdoorsman a barter.
--- End quote ---
Můžeš zkusit nás ;-) http://hawks.forumczech.com/
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version