Other > Zaginione holotaśmy
Podwójne obywatelstwo
Szef:
Musisz pogadać z liderem żeby Ci status możliwie friendly ustawił.. nie wiem jak tam z reputacją.
Wichura:
--- Quote from: Szef on January 05, 2010, 04:10:31 pm ---Musisz pogadać z liderem żeby Ci status możliwie friendly ustawił.. nie wiem jak tam z reputacją.
--- End quote ---
Czyli "trusted member" czy coś takiego? W tej chwili mam chyba "new member", albo coś. Chyba że nie "member", a "friend" ustawić po wypisaniu.
A merce? Ubiją czy nie? Nie chodzi o jakieś zabawki czy utrupionego ludka, ale o późniejsze komplikacje.
TommyTheGun:
Wypisujesz się z bazy (Merce będą strzelać do Ciebie w zależności od tego jaki tryb mają ustawiony) a szef od razu dodaje Cię do friendsów. Jeżeli Merce są agresywne, po prostu ktoś musi im powiedzieć, żeby przestali ;)
Nubem jesteś, Wichura, takich rzeczy nie wiedzieć!!11one
AmneziaHaze:
--- Quote ---Jeżeli Merce są agresywne, po prostu ktoś musi im powiedzieć, żeby przestali
--- End quote ---
no bez kitu... czyli która opcja, bo wygląda na to, że są agresywni aż nadto, bo rozpierdalają nam krowy w bazie..
manero:
Wichura, zostaniesz ustawiony jako FRIEND i będziesz widział bazę. Problem merców tez jest do rozwiązania. Pogadamy w grze.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version